CSW met moeite langs tiental Loosdrecht

Geplaatst op: 9 oktober 2022

CSW heeft ook zijn derde competitiewedstrijd in winst weten om te zetten. Tegen Loosdrecht, dat lange tijd met tien man verder moest, werd een zwaarbevochten 4-3 zege behaald.

Wat een levendige wedstrijd en wat gebeurde er ontzettend veel deze middag in Wilnis. De eerste grote kans van de wedstrijd was voor Loosdrecht. Epi Kraemer kreeg een uitgelezen mogelijkheid om de score te openen maar oog in oog met doelman Rahim Gok bleek Gok de sterkste en voorkwam zodoende een snelle achterstand voor CSW. De tegenaanval van CSW was wel meteen raak. Stefan Tichelaar lag de bal breed op de vrijstaande Berry Kramer die vervolgens de 1-0 binnentikte. Halverwege deze eerste helft maakte een speler van Loosdrecht een overtreding die met geel werd bestraft, was het niet eens met deze kaart en zijn commentaar leverde hem vervolgens een tweede gele kaart op waardoor hij naar de kleedkamer kon vertrekken. CSW kon maar moeilijk omgaan met de man meer situatie en had geluk dat de scheidsrechter zijn beslissing introk om aan Loosdrecht een penalty toe te kennen. Gok bokste de bal weg binnen de vijfmeter maar nam daarbij ook een aanvaller mee. Uiteindelijk kreeg CSW een vrije trap mee in plaats van de eerder toegekende penalty. Voor rust kreeg CSW via Matt Veerhuis nog een prima mogelijkheid maar goed uitkomen van de doelman voorkwam erger voor Loosdrecht.

Na rust een voortvarende start van CSW. Robbert Kompier verzond een prima pass op Tichelaar. De aanname van Tichelaar was van grote klasse en vervolgens liet hij de doelman met een enorme uithaal volledig kansloos. Wie dacht dat de wedstrijd gespeeld was kwam bedrogen uit. Loosdrecht kwam al heel snel op 2-1 uit een slim genomen vrije trap. CSW was absoluut niet in goede doen deze middag want het had heel veel moeite met het zoeken naar de juiste opening en hanteerde daarbij een te laag baltempo. Sterker nog, het was Loosdrecht dat de 2-2 op het scorebord zette na een makkelijk gegeven strafschop. Met nog een kwartier op de klok ging CSW verbeten op jacht naar de winst. Kansen kwamen er wel degelijk maar de afronding liet te wensen over. Met nog een paar minuten op de klok kreeg Mike de Jong de bal aangespeeld op het middenveld. Met een schitterende pass stelde hij Veerhuis in staat om de 3-2 binnen te koppen. Ook in de blessuretijd gebeurde er nog van alles. CSW zag nog een doelpunt afgekeurd wegens buitenspel maar kwam vlak daarna wel op een bevrijdende 4-2. Veerhuis lag de bal keurig breed op Justin Blok die vervolgens beheerst binnentikte. Loosdrecht kwam hierna nog wel op 4-3 door wederom uit een vrije trap te scoren maar dat was tevens het laatste wapenfeit van deze enerverende en boeiende wedstrijd. CSW haalde opgelucht adem na het laatste fluitsignaal want de derde zege van het seizoen was een feit.

Laatst bewerkt op: 9 oktober 2022 18:15

CSW heeft ook zijn derde competitiewedstrijd in winst weten om te zetten. Tegen Loosdrecht, dat lange tijd met tien man verder moest, werd een zwaarbevochten 4-3 zege behaald. Wat een levendige wedstrijd en wat gebeurde er ontzettend veel deze middag in Wilnis. De eerste grote kans van de wedstrijd was … Lees meer »