De Baat (2e)

Vrijwilligers gezocht voor huiswerkbegeleiding vanaf september


Geplaatst op: 13 juli 2011

Vanaf september 2011 gaat het jongerenwerk van Stichting De Baat een huiswerkclub organiseren in JC Allround. Elke woensdagmiddag van 14.00-18.00 uur zijn tieners tussen 10-15 jaar welkom op de huiswerkclub.

Dankzij een financiële bijdrage van SC Johnson heeft De Baat zes goede pc's kunnen aanschaffen waarvan tijdens de huiswerkclub gebruik gemaakt kan worden. Er zullen een aantal stagiaires aanwezig zijn om de tieners te ondersteunen. Maar daarnaast zoekt De Baat ook nog vrijwilligers die graag de tieners willen helpen bij het maken van hun huiswerk. Het gaat dan wel om vrijwilligers die affiniteit hebben met het jongerenwerk en die voldoende kennis hebben van de lesstof om hen eventueel te ondersteunen.

Informatie en aanmelding
Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Wendy de Waal tel: (0297) 272829 (niet op maandag) of via mail: w.dewaal@stichtingdebaat.nl .

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vrijwilligers gezocht voor huiswerkbegeleiding vanaf september

Vanaf september 2011 gaat het jongerenwerk van Stichting De Baat een huiswerkclub organiseren in JC Allround. Elke woensdagmiddag van 14.00-18.00 uur zijn tieners tussen 10-15 jaar welkom op de huiswerkclub. Dankzij een financiële bijdrage van SC Johnson heeft De Baat zes goede pc's kunnen aanschaffen waarvan tijdens de huiswerkclub gebruik … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: