Gelijkspel voor Atlantis 2

Geplaatst op: 10 oktober 2022

In het zonnetje op 8 oktober kon de wedstrijd van start gaan tussen Atlantis 2 en Spirit 3. Mark Goverse was de vervangende coach van Atlantis 2. Jelmer was geblesseerd en Mark Kruiswijk was zijn vervanger. In de aanval begonnen Davey, Kevin, Saskia en Maud en in de verdediging startten Jelle, Mark, Joyce en Fay. De wedstrijd kon beginnen!

Al in de eerste minuut kwam Spirit met een doorloopbal en werd de 0-1 gemaakt. Wim, de coach van Atlanis 1 kreeg na 7 minuten al een waarschuwing van de fanatiek fluitende scheidsrechter. Na elf minuten de korf zoeken, kwam daar eindelijk de 1-1 door Maud. Gelijk daarna een aanval van Spirit met de 1-2. Mark maakte snel de 2-2 en Davey ging voor de voorsprong en maakte de 3-2. Bij de 17e minuut werd het weer gelijk. Joyce coachte vanuit het veld haar team op positieve wijze. Nog 9 minuten te gaan voor de rust, toen Saskia 2 keer een botsing kreeg met de tegenstander. Ze bikkelde door, maar helaas moest zij er toch uit en Naomi maakte haar wedstrijd debuut bij Atlantis. Er werd geprobeerd te score door Fay, toen Mark en bij Jelle was het 3x scheepsrecht voor de 5-6. De wedstrijd liep gelijk op. Davey maakte een afstandsschot en bepaalde de ruststand op 6-7.

Beide teams waren uit op de winst dus werd er fanatiek gestreden. Er werd geduwd en daarom kreeg Atlantis een strafworp en was de stand weer gelijk met 7-7. Sponsor Van Walraven kwam ook even kijken bij deze spannende pot korfbal. Jelle kreeg een strafworp om de voorsprong op 8-7 te zetten. Spirit vocht terug en maakte weer 8-8. Kevin maakte een prachtige 9-8. Weer gelijke stand 9-9 door een strafworp. Hierna kwam Mark met een schot, de 10-9 werd gescoord en Spirit zetten de spirit erin voor de 10-10. Maud werd gewisseld en Lotte kwam er voor haar in. Met een strafworp maakte Naomi de 11-10. Spirit maakte de 11-11 door een strafworp en zo bleven ze steeds met de scores dichtbij elkaar. Jeroen kwam er in voor Mark en maakte gelijk de 12-11. Spirit scoorde nog 2 keer, maar tot slot zorgde Naomi met een afstandsschot voor de eindstand van 13-13. Een zeer gelijkwaardige wedstrijd en beide met verdiende punten.

De volgende wedstrijd is uit tegen Dalto om 12:30 in Driebergen. Kom jij kijken?

Laatst bewerkt op: 10 oktober 2022 07:43

In het zonnetje op 8 oktober kon de wedstrijd van start gaan tussen Atlantis 2 en Spirit 3. Mark Goverse was de vervangende coach van Atlantis 2. Jelmer was geblesseerd en Mark Kruiswijk was zijn vervanger. In de aanval begonnen Davey, Kevin, Saskia en Maud en in de verdediging startten … Lees meer »