Atlantis wint weer

Geplaatst op: 17 oktober 2022

Alle spelers van de D1 stonden op tijd klaar in hun tenue, waarvan de shirts zijn gesponsord door Profile Car & Tyreservice Hogendoorn. De D1 heeft op zaterdag 15 oktober om 13.00 uur thuis gespeeld tegen Fiducia D3. Vanuit de D1 waren Alycia, Desiree, Joas, Jesse, Luuk, Nienke, Tobias K., Tobias T. aanwezig. Minke uit de D2 was erbij als invaller. Uiteraard waren er ook ouders en opa’s en oma’s om aan te moedigen.

Het was een regenachtige dag, maar iedereen had er weer zin in! De wedstrijd begon goed. In de eerste minuut werd er door Atlantis gescoord! Al vrij snel daarna nog een keer. Na de wissel werd er ook direct weer gescoord door Atlantis. Een goed samenspel en snelle acties. Een leuke wedstrijd om naar te kijken. Voor de rust werd er nog een paar keer gescoord, waardoor de tussenstand uitkwam op 5-0.

Na de rust werd het wat lastiger. Fiducia kwam goed terug de wedstrijd in. Zij scoorde dan ook vrij snel. Beide partijen hadden het vervolgens wat lastiger, het scoren lukte niet. Atlantis kreeg nog een vrije worp, maar helaas niet gescoord.

Na de tweede wissel was het gestopt met regenen. Misschien heeft dat wel bijgedragen aan het laatste deel van de wedstrijd. Er werd namelijk door beide partijen weer gescoord. Uiteindelijk is de eindstand 7-3 geworden. Een mooie score voor Atlantis, maar vooral een leuke en sportieve wedstrijd!

Laatst bewerkt op: 17 oktober 2022 07:46

Alle spelers van de D1 stonden op tijd klaar in hun tenue, waarvan de shirts zijn gesponsord door Profile Car & Tyreservice Hogendoorn. De D1 heeft op zaterdag 15 oktober om 13.00 uur thuis gespeeld tegen Fiducia D3. Vanuit de D1 waren Alycia, Desiree, Joas, Jesse, Luuk, Nienke, Tobias K., … Lees meer »