001 -Family

Koffiecafé @ Hendrikx Advocaten: een nieuw concept voor ondernemers in de Ronde Venen


Geplaatst op: 21 oktober 2022

Hendrikx Advocaten is een laagdrempelig en modern advocatenkantoor in Mijdrecht (gevestigd schuin tegenover de Karwei). Zij bestaat bijna 15 jaar en is inmiddels het grootste advocatenkantoor in onze regio. Het team bestaat uit acht gespecialiseerde advocaten en vier ondersteunende medewerkers. Deze ervaren advocaten staan met veel plezier ondernemers en particulieren bij op verschillende terreinen (zoals bijvoorbeeld bij echtscheidingen, erfrechtkwesties, problemen tussen werkgevers en werknemers, huurgeschillen en contractuele vraagstukken).

 

Vandaag de dag hebben de meeste ondernemers het niet gemakkelijk. Is het niet de coronacrisis, dan zijn het wel de stijgende energieprijzen die het ondernemen lastig maken. Daarom wil Hendrikx Advocaten haar mede-ondernemers uit de Ronde Venen e.o. een helpende hand bieden. Iedere ondernemer krijgt te maken met juridische vragen. Of dit nu door een zieke of onvoldoende functionerende werknemer komt, of door een probleem met een klant of leverancier. Echter, de ondernemer vindt het vaak een te grote stap om daarvoor direct een advocaat in te schakelen, terwijl hij wel graag even wil sparren met een specialist. Om deze drempel weg te nemen bedacht Bernice Nonnekes, partner en advocaat bij het kantoor, Koffiecafé @ Hendrikx Advocaten.

Bernice vertelt: “Binnen ons kantoor hadden we een spreekkamer met een rode muur, een grote conferentietafel, bruine leren stoelen en aan de wand grote kasten met stoffige jurisprudentiemappen. Dit kon ik echt niet meer aan zien! Ik wilde geen saaie, steriele spreekkamer, maar een moderne ruimte waarin ondernemers zich op hun gemak voelen en op ongedwongen wijze kunnen sparren met een advocaat. Ik heb mijn collega, Dewy Kluft, weten te porren om mij te helpen met het realiseren van dit project. Samen hebben wij woonwinkels afgestruind, hebben wij de muren geverfd en de ruimte ingericht. Eindelijk is het Koffiecafé een feit! Ik ben super blij, want we hebben tot nu toe hele leuke reacties gekregen!”

Het Koffiecafé is een ruimte met een warme en huiselijke sfeer. Hier kunnen ondernemers op afspraak een heerlijke barista koffie drinken die wordt gemaakt met koffiebonen van Kooistra & ter Borgh. Tijdens deze afspraak kunnen ondernemers kosteloos en vrijblijvend hun juridische vragen voorleggen. Bernice geeft aan: “Een gezellige kennismaking onder het genot van bijvoorbeeld een smaakvolle cappuccino, latte macchiato of espresso staat bij ons voorop. Het leukste vind ik dat je de ondernemer eigenlijk altijd blijer en gerustgesteld de deur uit ziet gaan. Door tips en uitleg te geven en een oplossingsrichting aan te dragen, krijgt de ondernemer weer vertrouwen en rust. Indien nodig, staan wij de ondernemer daarin vervolgens bij. Door het uit handen te geven, kan de ondernemer zich weer op zijn/haar business gaan concentreren.”

Waar kunnen de specialisten van Hendrikx Advocaten ondernemers bijvoorbeeld bij helpen?

Mr. Michelle Roobeek, mede-ondernemer, advocaat en mediator, helpt ondernemers die gaan scheiden (o.a. met de waardebepaling, alimentatie en verdeling). Daarnaast adviseert zij als erfrechtspecialist ondernemers en aandeelhouders over nalatenschapsvraagstukken. Mr. Bernice Nonnekes helpt eigenaren en managers met praktische en snelle oplossingen bij o.a. onvoldoende functionerende werknemers, ziekte en ontslag. Ook mr. Dewy Kluft adviseert werkgevers (o.a. bij re-integratietrajecten, grensoverschrijdend gedrag van werknemers en het inrichten van arbeidsvoorwaarden). Ondernemers kunnen bij mr. Sebastiaan van den Brink o.a. terecht voor geschillen met huurders, leveranciers en klanten. Ook vormt hij een vaste sparringpartner bij het inrichten van contracten en organisatiestructuren.

Als het probleem toch tot een rechtszaak komt, dan verdedigen zij met hun ruime proceservaring, expertise en extreme gedrevenheid de belangen van ondernemers in de rechtbank.

Ben je benieuwd naar Koffiecafé @ Hendrikx Advocaten? Kijk het filmpje via onderstaande QR-code of maak direct een afspraak via 0297-250018 of de website: www.hendrikxadvocaten.nl/koffie-cafe-hendrikx-advocaten


Laatst bewerkt op: 21 oktober 2022 09:04

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Koffiecafé @ Hendrikx Advocaten: een nieuw concept voor ondernemers in de Ronde Venen

Hendrikx Advocaten is een laagdrempelig en modern advocatenkantoor in Mijdrecht (gevestigd schuin tegenover de Karwei). Zij bestaat bijna 15 jaar en is inmiddels het grootste advocatenkantoor in onze regio. Het team bestaat uit acht gespecialiseerde advocaten en vier ondersteunende medewerkers. Deze ervaren advocaten staan met veel plezier ondernemers en particulieren … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: