Veel deelnemers mountainbike tijdens Kies voor Hart en Sport


Geplaatst op: 12 juli 2011

Ook dit jaar konden kinderen op basisscholen in De Ronde Venen weer meedoen aan Kies voor Hart en Sport. Voor het eerst stond mountainbike op het programma. 22 Kinderen kregen in totaal drie lessen. In september start de tweede periode van Kies voor Hart en Sport. Daar hebben 17 kinderen zich voor ingeschreven voor de cursus mountainbike.

Oefeningen
Op verschillende locaties waarbij de fietscrossbaan natuurlijk niet ontbrak, werd geoefend in veilig remmen, het maken van mooie bochten en het nemen van allerlei obstakels met de fiets.

Plezier
De lessen werden geleid door Jolanda van der Linden en Nils te Beest, twee instructeurs van de Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU). Ook zij kijken met veel plezier terug op de lessen. Jolanda: "Je ziet dat de kinderen steeds beter en met meer vertrouwen gaan fietsen". Eén van de deelnemers: "Ik heb zelf ook al een mountainbike gekocht. Ik vind het superleuk om te doen!".

Informatie
Kies voor Hart en Sport wordt in opdracht van de gemeente georganiseerd door Sport in De Ronde Venen in samenwerking met verenigingen. Kinderen van 6 tot 12 jaar volgen een kennismakingscursus van een sport naar keuze. Voor meer informatie over mountainbiken kunnen belangstellenden contact opnemen met Nils via Nils@MTBpraktijk.nl. Meer informatie over Kies voor Hart en Sport is te vinden op www.sportinderondevenen.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Veel deelnemers mountainbike tijdens Kies voor Hart en Sport

Ook dit jaar konden kinderen op basisscholen in De Ronde Venen weer meedoen aan Kies voor Hart en Sport. Voor het eerst stond mountainbike op het programma. 22 Kinderen kregen in totaal drie lessen. In september start de tweede periode van Kies voor Hart en Sport. Daar hebben 17 kinderen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: