Atlantis 2 heeft een zware middag tegen BEP 3

Geplaatst op: 24 oktober 2022

Voor Atlantis 2 stond een belangrijke wedstrijd op de planning deze zaterdag. Het door van Walraven gesponsorde 2e team van Atlantis speelde tegen BEP 3. Dit was een belangrijke wedstrijd om uit te lopen voor het kampioenschap en daaropvolgende promotie. In de aanval werd gestart met: Davey van Putten, Jelle van Wermeskerken, Joyce Rodenburg en Fay Trompert. In de verdediging begonnen: Jelmer Steen, Kevin Keijman, Saskia Veenboer en Lotte Gortenmulder.

De wedstrijd begon erg stroef voor Atlantis, wat ook op 0-3 achterstand kwam. De ploeg miste wat scherpte en BEP strafte dit af met een aantal schoten. Hierna kon door een vrije bal van Jelmer en twee schoten van Fay weer aangehaakt worden door Atlantis en werd het 3-3. De eerste helft bleef gelijk op gaan en dit was te merken aan de score, de twee ploegen gingen de rust in met een stand van 4 tegen 5.

In de rust werd er meer scherpte en pit gevraagd van trainer Peter van der Wel. Aangevuld met wat andere punten waar de ploeg op kon gaan letten in de tweede helft.

Het begin van de tweede helft verliep niet zoals gepland. De stand veranderde in 10 minuten van 4-5 naar 5-11. Hier liet Atlantis wat steken vallen in de verdediging, de aanval probeerde door te zoeken maar de goals lieten nog op zich wachten.

Door wat wissels in te brengen hoopte de trainer nog wat te forceren, zo werden er over en weer goals gemaakt en kon Atlantis zelfs nog inlopen. Na goede kansen van onder andere Saskia en Davey werd de stand 10-13 met nog 10 minuten te spelen. Op dit punt begon BEP met het lang uitspelen van de aanval en werd het wel nog 11-13 met nog 2 minuten te gaan. Helaas kon Atlantis dit niet doorzetten en was de eindstand 12-14 na 60 minuten.

Zaterdag 29 oktober speelt Atlantis 2 de laatste wedstrijd voordat de zaalperiode begint, deze wordt gespeeld tegen EKVA 3 om 14:10 in Mijdrecht.

Laatst bewerkt op: 24 oktober 2022 07:55

Voor Atlantis 2 stond een belangrijke wedstrijd op de planning deze zaterdag. Het door van Walraven gesponsorde 2e team van Atlantis speelde tegen BEP 3. Dit was een belangrijke wedstrijd om uit te lopen voor het kampioenschap en daaropvolgende promotie. In de aanval werd gestart met: Davey van Putten, Jelle … Lees meer »