CSW ten onder in krankzinnig duel

Geplaatst op: 30 oktober 2022

Een prima begin van CSW want al na 9 minuten spelen stond er al een 2-0 voorsprong op het scorebord. De 1-0 was een prachtige lob van Berry Kramer na een prima pass van Elroy Baas. Even later was Baas opnieuw de aangever en nu was het Stefan Tichelaar die de bal keurig in de hoek krulde. CSW liet prima voetbal zien en Matt Veerhuis leek op 3-0 af te gaan maar hij werd gestuit door de doelman van EDO. Nog voor rust kwam EDO terug in de wedstrijd toen uit een voorzet de bal achter doelman Thijs Imming werd gekopt.

Na rust kwam EDO al vrij snel op gelijke hoogte. De linkerspits kwam binnendoor en schoot hard en laag in. Hierna ontsnapte CSW tot tweemaal toe aan een achterstand toen de bal op de lat belandde en een misser voor open doel waarbij de bal over het doel ging. Hierna was het weer de beurt aan CSW. Na een prima aanval over rechts gaf Kramer de bal voor op Veerhuis die vervolgens in de uiterste hoekt kopte. Even later wederom een prima aanval over links waarbij Veerhuis de bal panklaar lag op Justin Blok die beheerst afrondde. Er leek geen vuiltje aan de lucht totdat een kwartier voor tijd EDO een penalty kreeg toegewezen na een heel licht duwtje in de zestienmeter. Zwaar bestraft maar de strafschop werd prima inschoten en de 4-3 was een feit. CSW was het helemaal kwijt, het veld werd veel te groot en daardoor ontstond er veel te veel ruimte tussen de linies. EDO profiteerde hier optimaal van en kwam op 4-4 na een schitterend afstandsschot. CSW was niet meer bij machte de wedstrijd naar zich toe te trekken en moest in de slotfase zelfs een dure nederlaag lijden. De 4-5 ontstond na onoplettendheid dat genadeloos werd afgestraft en ver in blessuretijd kwam Edo zelfs nog op 4-6 na een kopstoot waarbij de bal via de binnenkant van de paal in het doel verdween. Een pijnlijke nederlaag voor CSW vooral nadat de ploeg tot twee keer een marge van 2 doelpunten uit handen moest geven.

Laatst bewerkt op: 30 oktober 2022 19:17

CSW leed zaterdag op eigen veld de eerste nederlaag van het seizoen. Tegen EDO uit Utrecht verspeelde de ploeg uit Wilnis een 2-0 voorsprong, daarna een 4-2 voorsprong om vervolgens met een 4-6 nederlaag van het veld te stappen. Een prima begin van CSW want al na 9 minuten spelen … Lees meer »