001 -Family

Nog meer aangiften tegen Uithoonse zwemleraar


Geplaatst op: 12 juli 2011

Uithoorn - Tegen de 53-jarige zwemleraar uit Uithoorn die wordt verdacht van kindermisbruik, zijn inmiddels vier aangiften binnengekomen. Dat heeft justitie dinsdag bekendgemaakt. Tot nu toe was alleen bekend dat er twee keer aangifte was gedaan.

Drie van de kinderen die zouden zijn misbruikt, kregen les van de man in zwembad De Waterlelie in Aalsmeer. Het misbruik zou hebben plaatsgevonden tijdens lessen waarbij verder geen toezicht was. Het vierde vermeende slachtoffer kreeg geen zwemles van de man en er is ook geen link met Aalsmeer.

De verdachte man werd eind mei opgepakt op verdenking van het misbruiken van een kind. Hij kwam toen al snel weer op vrije voeten, omdat de rechter-commissaris vond dat er onvoldoende bewijs was om hem vast te houden. Nadat er een tweede aangifte was binnengekomen, pakte de politie hem opnieuw op. Inmiddels staat de teller dus op vier aangiften.

De raadkamer van de rechtbank in Amsterdam heeft besloten dat de verdachte nog zeker 60 dagen moet blijven vastzitten, zo maakte een woordvoerster dinsdag bekend.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Telegraaf.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nog meer aangiften tegen Uithoonse zwemleraar

Uithoorn - Tegen de 53-jarige zwemleraar uit Uithoorn die wordt verdacht van kindermisbruik, zijn inmiddels vier aangiften binnengekomen. Dat heeft justitie dinsdag bekendgemaakt. Tot nu toe was alleen bekend dat er twee keer aangifte was gedaan. Drie van de kinderen die zouden zijn misbruikt, kregen les van de man in … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: