Veel deelnemers Juni Beweegt in De Ronde Venen


Geplaatst op: 12 juli 2011

Het beweegproject Juni Beweegt in De Ronde Venen is ten einde. Zesentachtig 50-plussers gaven zich van tevoren op om kennis te maken met een sport- of beweegactiviteit bij hen in de buurt. Omdat er veel instuifactiviteiten waren, is het precieze aantal deelnemers nog niet bekend. De moeilijkheidsgraad en intensiteit werden tijdens het project aangepast aan elke deelnemer individueel.

Veel animo
Tijdens deze editie van Juni Beweegt stond weer een aantal nieuwe activiteiten op het programma. Dit heeft er toe geleid dat het aantal inschrijvingen voor het project is toegenomen. Body & Mindfullness georganiseerd door BM Vitaal en Fiets en Geniet van TTC De Merel waren bijvoorbeeld erg populair. Er waren echter ook veel deelnemers bij watergymnastiek en swing en sport van Spel en Sport 55+.

Juni Beweegt
De afgelopen jaren werd Juni Beweegt al met succes georganiseerd in De Ronde Venen. Dit jaar waren er voor het eerst activiteiten in Abcoude en Baambrugge, zoals koersbal, een fietstoertocht en een sportieve wandeling. Voor het eerst konden mensen die graag samen met iemand wilden sporten zich opgeven voor een beweegmaatje. Stichting de Baat heeft zes mensen gekoppeld die hebben meegedaan aan Juni Beweegt. Samen sporten is niet alleen gezelliger, het stimuleert ook om vaker te bewegen.

Meer informatie
Juni Beweegt is in opdracht van de gemeente georganiseerd door Sport in de Ronde Venen in samenwerking met sportverenigingen. Voor meer informatie over Juni Beweegt of sport- en beweegactiviteiten voor 50-plussers kan contact worden opgenomen met Erik Leus, sportconsulent van Sport in de Ronde Venen. Hij is bereikbaar via info@sportinderondevenen.nl  of 06-43093929.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Veel deelnemers Juni Beweegt in De Ronde Venen

Het beweegproject Juni Beweegt in De Ronde Venen is ten einde. Zesentachtig 50-plussers gaven zich van tevoren op om kennis te maken met een sport- of beweegactiviteit bij hen in de buurt. Omdat er veel instuifactiviteiten waren, is het precieze aantal deelnemers nog niet bekend. De moeilijkheidsgraad en intensiteit werden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: