001 -Family

Laatste wedstrijd voor het Nederlands Kampioenschap op Nederlandse bodem voor Van Rijn Racing


Geplaatst op: 12 juli 2011

Voor Van Rijn Racing uit Mijdrecht, staat aankomende weekend weer in het teken van een wedstrijd. Op het Eurocircuit te Valkenswaard, wordt zondag 17 juli aanstaande, de vierde en tevens laatste race voor het NK verreden. Want in augustus mag het Eurocircuit weer een EK organiseren. Dit jaar tellen er ook nog twee Belgische wedstrijden mee voor het Nederlandse eindresultaat. Na de vorige wedstrijd waarin de weergoden het publiek en rijders niet gunstig gezind waren, de wedstrijd kende vele regenbuien, hoopt men voor het aankomende weekend op betere tijden. Zo ook Van Rijn Racing, die weer een aantal ingrijpende veranderingen heeft weten aan te brengen aan de Skoda Fabia, waarmee Dennis van Rijn uitkomt in de Super 1600 klasse.

Met slechts twee wedstrijden en een compleet nieuwe auto gereden te hebben, begint langzamerhand de snelheid weer terug te komen op de baan. Tot nu toe heeft het team zich elke manche weer van een betere kant kunnen laten zien. Op de starts moet nog even getraind gaan worden, want de superstarts van de voorgaande jaren zijn nog niet gehaald. Als het weer mee zit, kan de rijder uit Mijdrecht eens voluit gaan met de rallyracewagen. Omstreeks 12.00 uur zullen de wedstrijden weer aanvangen in Valkenswaard. Het belooft een spannende strijd te gaan worden in de Super 1600 klasse, er wordt een sterk deelnemersveld verwacht, welke garant staan voor het nodige spektakel! Hopelijk doen de aanpassingen aan de Fabia zijn werk, en kan Van Rijn mogelijk voor een kleine verassing zorgen. Na zondag weet het team meer, in ieder geval is het doel weer om zo ongeschonden mogelijk de finish te halen. Als het team een plaats in een van de finales weet te bemachtigen, zou dat grote beloning zijn voor de inzet van de monteurs in de afgelopen tijd.

Zoals al eerder aangekondigd, wordt op 13 en 14 augustus het EK verreden. Voor deze wedstrijd heeft het team zich inmiddels ingeschreven. Men wacht nu totdat de inschrijving definitief bevestigd is door de organisatie, pas dan is de deelname voor Van Rijn Racing zeker. Op www.ekrallycross.nl kan men al de nodige updates en deelnemerslijsten terugvinden. Ook op de website van het team www.vanrijnracing.nl kan men het laatste nieuws lezen. Graag tot ziens op het Eurocircuit!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Laatste wedstrijd voor het Nederlands Kampioenschap op Nederlandse bodem voor Van Rijn Racing

Voor Van Rijn Racing uit Mijdrecht, staat aankomende weekend weer in het teken van een wedstrijd. Op het Eurocircuit te Valkenswaard, wordt zondag 17 juli aanstaande, de vierde en tevens laatste race voor het NK verreden. Want in augustus mag het Eurocircuit weer een EK organiseren. Dit jaar tellen er … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: