001 - De Baat
Frontale botsing op Bozenhoven Mijdrecht: weg dicht

Frontale botsing op Bozenhoven Mijdrecht: weg dicht


Geplaatst op: 13 november 2022

De Bozenhoven in Mijdrecht is zaterdagavond afgesloten geweest vanwege een frontale botsing. Één automobilist raakte gewond.

Het ongeluk gebeurde op de Bozenhoven tussen Mijdrecht en Wilnis. Volgens omstanders reed de automobilist in de rode auto zonder verlichting weg bij het tankstation. De man was onderweg in de richting van Wilnis toen hij net na het politiebureau een zwarte Audi tegenkwam. Beide bestuurders konden een frontale botsing niet voorkomen.

De inzittenden konden zelfstandig uitstappen. Ambulancepersoneel heeft zich over de slachtoffers ontfermt. De bestuurder van de rode auto is overgebracht naar het ziekenhuis en de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De schade is enorm.


Laatst bewerkt op: 13 november 2022 08:09

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Frontale botsing op Bozenhoven Mijdrecht: weg dicht

De Bozenhoven in Mijdrecht is zaterdagavond afgesloten geweest vanwege een frontale botsing. Één automobilist raakte gewond. Het ongeluk gebeurde op de Bozenhoven tussen Mijdrecht en Wilnis. Volgens omstanders reed de automobilist in de rode auto zonder verlichting weg bij het tankstation. De man was onderweg in de richting van Wilnis … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: