001 -Family

Geslaagde opening nieuwe tennisbanen VLTV Vinkeveen


Geplaatst op: 11 juli 2011

Afgelopen weekend zijn de vier nieuwe smashcourtbanen feestelijk geopend op het tenniscomplex Molmhoek van VLTV. Deze banen zijn tijdens alle weersomstandigheden te bespelen waardoor de plassen op de baan tot het verleden behoren.

Op zaterdag werden de eerste wedstrijden gespeeld in het druk bezochte Midzomernachttoernooi, wat resulteerde in een zeer gezellige en sportieve avond, opgeluisterd met een heerlijke BBQ.

Op zondag werd een generatietoernooi gehouden, wat een echt familiefeest is geworden. Ruim 80 deelnemers, van jong tot oud in combinaties van kinderen met ouders, opa's, oma's en andere familieleden speelden in dubbels van 10.00 tot 14.00 uur. Een zeer gezellige happening waaraan met veel plezier werd deelgenomen!

En dan staan er nog veel meer activiteiten gepland in de maand juli op de Vinkeveense tennisbanen!
Deze week (van 11 juli t/m 15 juli) vindt alweer de 5e editie van het Reinders Open Jeugd Toernooi plaats. Dit, door Reinders mogelijk gemaakte tennisjeugdtoernooi, is elke zomer een grote happening bij de tennisvereniging in Vinkeveen. Verdeeld over acht smashcourtbanen zullen de deelnemers, verspreid over vier leeftijdscategorieën, strijden in de soorten: Jongensenkel, Meisjesenkel, Jongensdubbel, Meisjesdubbel en Gemengddubbel. Een sportieve week waar ook gezelligheid en plezier centraal staan, want naast de verschillende wedstrijden worden er ook vele activiteiten voor de kinderen georganiseerd.
En dan op zaterdag 23 juli gaat het inmiddels tot in de verre omtrek bekende 36ste Plassentoernooi van start. In een week spelen maar liefst zo'n 500 tennissers hun enkel, dubbel of mixdubbel wedstrijden in de categorieën 3, 4, 5, 6, 7, 8. Overdag van maandag t/m vrijdag spelen ook de Veteranen 55+ in de categorieën 6,7,8 (DD,HD,GD).

Een sterk deelnemersveld zal wederom zorgen voor toptennis in de Ronde Venen. Maar naast schitterend tennisspel kan er ook genoten worden van culinaire verrassingen, verzorgd door topkoks uit de omgeving! In het weekend van 30 juli en 31 juli worden de halve finales en de finales gespeeld, opgeluisterd door een feestavond op de zaterdagavond. De Veteranen spelen op vrijdag 29 juli de finales en sluiten deze dag hun toernooi af met een slotdiner en dixieland muziek.

Kom daarom vooral in de laatste week van juli eens kijken bij VLTV en laat u verrassen door toptennis en fantastisch eten in een zeer gezellige ambiance! Zie voor meer informatie de site: www.vltv.nl en www.plassentoernooi.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Geslaagde opening nieuwe tennisbanen VLTV Vinkeveen

Afgelopen weekend zijn de vier nieuwe smashcourtbanen feestelijk geopend op het tenniscomplex Molmhoek van VLTV. Deze banen zijn tijdens alle weersomstandigheden te bespelen waardoor de plassen op de baan tot het verleden behoren. Op zaterdag werden de eerste wedstrijden gespeeld in het druk bezochte Midzomernachttoernooi, wat resulteerde in een zeer … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: