Xanne uit Wilnis wint internationaal judotoernooi Den Haag

Geplaatst op: 15 november 2022

Afgelopen zondag werd in Den Haag het adidas internationaal residentie toernooi gehouden voor de judoka’s tot 18 jaar.

De 15-jarige Xanne wist haar eerste ronde overtuigend met een ippon (vol punt) te winnen van haar duitse tegenstandster. Ook de kwart en halve finale wist Xanne met een ippon in haar voordeel te beslissen. In de finale moest Xanne tegen haar teamgenoot Kiki Jacobs. Bij topjudo Amsterdam trainen de meiden al jaren met elkaar dus ze kennen elkaar door en door. Na de reguliere tijd was er nog geen winnaar, Xanne wist de wedstrijd uiteindelijk te winnen doordat Kiki haar derde straf kreeg in de extra tijd.

Xanne wil graag haar sponsors Studio 110 en Mijn Zwemlessen danken voor de sponsoring.

Laatst bewerkt op: 15 november 2022 19:20

Afgelopen zondag werd in Den Haag het adidas internationaal residentie toernooi gehouden voor de judoka’s tot 18 jaar. De 15-jarige Xanne wist haar eerste ronde overtuigend met een ippon (vol punt) te winnen van haar duitse tegenstandster. Ook de kwart en halve finale wist Xanne met een ippon in haar … Lees meer »