Hollandse Avond 2022
Sinterklaasvoorstelling op kinderboerderij Boerenvreugd

Sinterklaasvoorstelling op kinderboerderij Boerenvreugd


Geplaatst op: 20 november 2022

Op kinderboerderij Boerenvreugd mag het sinterklaasfeest niet ontbreken. Zondag 27 november komt poppentheater Zelen naar de boerderij met een sinterklaasvoorstelling. 'Cadeau voor Sinterklaas' is een voorstelling over Jantje en Sinterklaas. Jantje hoopt maar dat de stoomboot van de Sint aankomt in Nederland want de wind waait hard door de bomen. Jantje droomt over Sinterklaas en dat hij een lekkere speculaasletter krijgt als cadeau, maar zou de Sint zelf ook wel eens een cadeautje krijgen voor zijn verjaardag?

Kom genieten van de voorstelling en meezingen met de vrolijke sinterklaasliedjes. Als afsluiter is er een gezellige pepernoten dans!

Er zijn 5 voorstellingen om 11.00, 12.00, 13.00, 14.00 en 15.00 uur.

Het adres van Kinderboerderij Boerenvreugd is Beethovenlaan 118 in Aalsmeer. Het bezoeken van de voorstelling is gratis maar varken Beer staat klaar om donaties in ontvangst te nemen.


Laatst bewerkt op: 20 november 2022 17:28

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Sinterklaasvoorstelling op kinderboerderij Boerenvreugd

Op kinderboerderij Boerenvreugd mag het sinterklaasfeest niet ontbreken. Zondag 27 november komt poppentheater Zelen naar de boerderij met een sinterklaasvoorstelling. 'Cadeau voor Sinterklaas' is een voorstelling over Jantje en Sinterklaas. Jantje hoopt maar dat de stoomboot van de Sint aankomt in Nederland want de wind waait hard door de bomen. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: