Huif
Hartverwarmend optreden van de Jostiband

Hartverwarmend optreden van de Jostiband


Geplaatst op: 22 november 2022

De sfeer zat er goed in; het enthousiaste publiek in de zaal zong uit volle borst mee en er werd zelfs uitbundig gedanst op de vrolijke muziek. Het optreden werd afgewisseld met de heerlijke vocale bijdrage van het dameskoor Voices and Friends.

De zaal zat vol zaal, instellingen uit de regio waren uitgenodigd om dit unieke concert bij te wonen. In totaal zijn er zo’n 700 kaarten verkocht en waren er sponsoren, die ervoor zorgden dat dit festijn financieel mogelijk werd.

Rotary Aalsmeer – Mijdrecht – Uithoorn (AMU), die het evenement organiseerde, kon een behoorlijke financiële bijdrage leveren aan drie goede doelen:

· € 3.500 voor Stichting Help ons Helpen 0297
· € 3.500 voor Stichting Kolewa
· € 1.500 voor het instrumentenfonds van de Jostiband 

Voor de zesde keer in zo’n dertig jaar organiseert Rotary AMU een concert met de Jostiband. Dit evenement is een geweldige traditie; plezier staat voorop en we kunnen luisteren naar een concert, waarbij de muzikanten zoveel passie en liefde geven. Waar de Jostiband komt is het feest. Dat was ook deze avond zeker het geval. En dat Sinterklaas nog langskwam was het toetje van de avond!

Rotary Aalsmeer – Mijdrecht - Uithoor


Laatst bewerkt op: 22 november 2022 01:43

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Hartverwarmend optreden van de Jostiband

De sfeer zat er goed in; het enthousiaste publiek in de zaal zong uit volle borst mee en er werd zelfs uitbundig gedanst op de vrolijke muziek. Het optreden werd afgewisseld met de heerlijke vocale bijdrage van het dameskoor Voices and Friends. De zaal zat vol zaal, instellingen uit de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: