Minderjarige aangehouden voor oplichtingszaak Abcoude

Minderjarige aangehouden voor oplichtingszaak Abcoude


Geplaatst op: 22 november 2022

Maandagavond heeft de politie een minderjarige verdachte op heterdaad aan kunnen houden op verdenking van oplichting of betrokkenheid daarbij. De oplichtingstruc vond plaats in Abcoude.

Lees ook: Baambrugger opgelicht na begrafenis: politie toont verdachte.

Een 90 Abcoudenaar was gebeld door 'de bank' omdat zijn pinpas binnen 10 minuten werd opgehaald omdat er iets mis mee was. De melder vertrouwde het niet en waarschuwde de politie.

Agenten namen poolshoogte in de wijk en waren in afwachting van de verdachte. Na een klein kwartier wachten werd er bij het slachtoffer aangebeld. De verdachte kwam de bankpas van de Abcoudenaar ophalen.

Agenten grepen direct in en vatte de minderjarige verdachte in de kraag. Hij is aangehouden op verdenking van oplichting of betrokkenheid daarbij.

 


Laatst bewerkt op: 22 november 2022 10:56

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Minderjarige aangehouden voor oplichtingszaak Abcoude

Maandagavond heeft de politie een minderjarige verdachte op heterdaad aan kunnen houden op verdenking van oplichting of betrokkenheid daarbij. De oplichtingstruc vond plaats in Abcoude. Lees ook: Baambrugger opgelicht na begrafenis: politie toont verdachte. Een 90 Abcoudenaar was gebeld door 'de bank' omdat zijn pinpas binnen 10 minuten werd … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: