Hollandse Avond 2022
Bedrijf Marginpar op Aalsmeer-Oost geopend

Bedrijf Marginpar op Aalsmeer-Oost geopend


Geplaatst op: 22 november 2022

Vrijdag 18 november was de officiële opening van het bedrijf Marginpar op het nieuwe terrein van Royal Flora Holland: Aalsmeer Oost. Met de overhandiging van een grote gebloemde sleutel was de oplevering van het nieuwe pand van Marginpar een feit. De kweker en importeur van zomerbloemen is hiermee het eerste bedrijf op dit nieuwe terrein. Ook werd direct de interne productstraat opgeleverd. Hiermee is de marktplaats van FloraHolland direct binnen handbereik voor Marginpar. “Twee jaar geleden gaf Marginpar bij Royal FloraHolland aan dat ze graag wilden verhuizen naar deze nieuwe locatie”, vertelt CFO van Royal FloraHolland, David van Mechelen. “Dit was de trigger voor de ontwikkeling van Aalsmeer-Oost.” 

Wethouder Robert van Rijn: “Als gemeente Aalsmeer, zijn wij verheugd dat Marginpar ervoor heeft gekozen om in onze gemeente gehuisvest te blijven. We zijn er van overtuigd dat zij op de marktplaats van Royal FloraHolland, werkgelegenheid creëert, verder kan groeien en bijdraagt aan een sterke sierteeltsector. En dit is belangrijk voor de Aalsmeerse economie.” 

Ruimte voor groei

Het bedrijf Marginpar is het eerste bedrijf die zich hier nu op dit nieuwe terrein tussen Royal FloraHolland en de N201 vestigt. Met de opening werd het eerste stuk van de nieuwbouw opgeleverd. Naast Marginpar is er nog meer ruimte voor bedrijven om zich te vestigen. Met het doortrekken van de productstraat zijn straks alle bedrijven op Aalsmeer-Oost direct aangesloten op de marktplaats en kunnen zij genieten van de logistieke voordelen van Royal FloraHolland.


Laatst bewerkt op: 22 november 2022 18:15

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bedrijf Marginpar op Aalsmeer-Oost geopend

Vrijdag 18 november was de officiële opening van het bedrijf Marginpar op het nieuwe terrein van Royal Flora Holland: Aalsmeer Oost. Met de overhandiging van een grote gebloemde sleutel was de oplevering van het nieuwe pand van Marginpar een feit. De kweker en importeur van zomerbloemen is hiermee het eerste … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: