001 -Family
Aalsmeer Centrum geeft couponboekje met kortingen uit

Aalsmeer Centrum geeft couponboekje met kortingen uit


Geplaatst op: 22 november 2022

Het couponboekje dat ondernemersvereniging Aalsmeer Centrum jaren uitgaf is weer terug van weggeweest en deze week verschenen. Huis aan huis is het boekje met vele bonnen voor korting of aanbiedingen verspreid samen met het folderpakket in Aalsmeer, Kudelstaart, De Kwakel, Uithoorn en Rijsenhout. En de bewoners van Amstelveen Westwijk hebben het boekje op hun voordeurmat gekregen samen met de lokale krant.

In het boekje vind je coupons met kortingen, speciale acties en gratis producten van onder andere de horeca, kappers, schoonheidssalons, bakkers, de slager, kleding- en schoenenzaken, cadeauwinkels, drogisterijen, boekhandels, fotozaken, delicatessenzaken, de fietsenwinkel en nog veel meer. Van alles om de dure decembermaand een beetje aangenamer te maken.

Heb je het boekje niet ontvangen? Bij veel ondernemers kun je hem op de toonbank vinden of loop even binnen bij Total Copy Service in de Dorpsstraat en profiteer van alle acties en kortingen.


Laatst bewerkt op: 22 november 2022 18:16

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Aalsmeer Centrum geeft couponboekje met kortingen uit

Het couponboekje dat ondernemersvereniging Aalsmeer Centrum jaren uitgaf is weer terug van weggeweest en deze week verschenen. Huis aan huis is het boekje met vele bonnen voor korting of aanbiedingen verspreid samen met het folderpakket in Aalsmeer, Kudelstaart, De Kwakel, Uithoorn en Rijsenhout. En de bewoners van Amstelveen Westwijk hebben … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: