‘Door de Mangel’ laat haren knippen

‘Door de Mangel’ laat haren knippen


Geplaatst op: 23 november 2022

Afgelopen maandag ontving presentator Elbert Huijts de 364e gast in de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’. Bonny Boerlage werd, zoals wekelijks gebeurt, vakkundig door de mangel gehaald. De schoonheidsspecialiste is onlangs van Uithoorn naar het centrum van Aalsmeer verhuisd met haar salon. Ze noemde zichzelf empathisch, ondernemend en ondeugend. Naast haar werk gaat Bonny graag winkelen en oude Amerikaanse auto’s ‘kieken’. Maandag 28 november is Linda Bazuin de 365e gast in de Aalsmeerse talkshow. Zij heeft de kapperszaak van Sandy Stringray tegenover de salon van Bonny overgenomen. Bonny wil graag weten of zij hetzelfde concept blijft hanteren of het roer omgooit. Het antwoord op deze vraag en meer hoor je komende maandag om 19.00 uur. Heb jij ook een vraag voor Linda? Mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de live uitzending naar: 0297-325858,

WEERinREGIE bij ‘Echt Esther’

De eerste gast bij 'Echt Esther' op donderdag 24 november is Sandrine Kwast, van ‘WEERinREGIE’. Zij werd onlangs ondernemer van het jaar Amstelveen, in de categorie ZZP. Ze kreeg het idee om anderen te ondersteunen in het proces rondom kanker toen haar vader ziek werd en bouwde dat uit tot een praktijk die familie en patiënten direct na het behandelingstraject begeleidt. Daarna gaat de spot op Sylvia en Dorine. Bijna tien jaar geleden kwamen zij elkaar tegen op een internetforum. Al snel ontmoetten ze elkaar persoonlijk en daaruit groeide een bijzondere vriendschap. Zielsgelukkig werden ze met hun Facebook pagina, die inmiddels 160.000 volgers kent. Daarnaast gingen ze spirituele beurzen organiseren. En Truus Oudendijk leest weer een pittige column voor.

Collegelid bij ‘Radio Aalsmeer Politiek’

Woensdag 30 november om 19.00 uur ontvangen Sem en Joop in het politieke radioprogramma een lid van het Aalsmeerse college van B&W. Heb jij een vraag over iets wat er in Aalsmeer speelt? Mail dan naar sem@radioaalsmeer.nl.


Laatst bewerkt op: 23 november 2022 06:19

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

‘Door de Mangel’ laat haren knippen

Afgelopen maandag ontving presentator Elbert Huijts de 364e gast in de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’. Bonny Boerlage werd, zoals wekelijks gebeurt, vakkundig door de mangel gehaald. De schoonheidsspecialiste is onlangs van Uithoorn naar het centrum van Aalsmeer verhuisd met haar salon. Ze noemde zichzelf empathisch, ondernemend en ondeugend. Naast … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: