001 -Family
Op de foto met Sinterklaas in Aalsmeer Centrum

Op de foto met Sinterklaas in Aalsmeer Centrum


Geplaatst op: 23 november 2022

Woensdagmiddag 30 november kun je tussen 14.30 en 16.00 uur op de foto met Sinterklaas en zijn Pieten. Kom die middag naar Foto de Boer in de Zijdstraat, laat gratis een mooie foto maken en maak een gezellig praatje met de Sint. Hij vindt het leuk als je bijvoorbeeld een mooie tekening voor hem meeneemt. En wie weet krijg jij ook nog wel iets van hem.....

Herinnering ‘Hier met je verlanglijstje-actie’ En vergeet vooral ook niet mee te doen met de Sinterklaasverlanglijstjesactie. Maak een verlanglijstje met daarop je naam, telefoonnummer en leeftijd en vermeld 3 dingen die je graag van de Sint wilt krijgen. Voorwaarde is wel dat de Sint dit moet kunnen kopen in Aalsmeer Centrum. Want zoals hij zelf zegt “Ik koop liever lokaal, dan dat ik die Spaanse rommel weggeef.” Doe je lijstje uiterlijk vrijdag 25 november in de verzamelbox bij Stage Music Shop (Schoolstraat) of Fotowinkel Aalsmeer en wie weet kiest Sinterklaas jouw lijstje er wel uit. Hij komt dan persoonlijk bij jou de cadeautjes aan de deur brengen.


Laatst bewerkt op: 23 november 2022 06:24

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Op de foto met Sinterklaas in Aalsmeer Centrum

Woensdagmiddag 30 november kun je tussen 14.30 en 16.00 uur op de foto met Sinterklaas en zijn Pieten. Kom die middag naar Foto de Boer in de Zijdstraat, laat gratis een mooie foto maken en maak een gezellig praatje met de Sint. Hij vindt het leuk als je bijvoorbeeld een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: