001 -Family
Drie inbrekers aangehouden op N201 bij Loenen aan de Vecht

Drie inbrekers aangehouden op N201 bij Loenen aan de Vecht


Geplaatst op: 25 november 2022

De politie heeft donderdagavond drie inbrekers aangehouden in Loenen aan de Vecht. De verdachten hadden geprobeerd in te breken in een woning in Vreeland.

Een getuige had 112 gebeld, omdat er een raam werd vernield aan de achterzijde van een woning aan de Kleizuwe. Niet veel later zag hij een auto wegrijden bij de woning.

Lees ook: Woninginbraak Wilnis, getuigen gezocht.

Agenten gingen met spoed richting het dorp om poolshoogte te nemen. Op de N201 ter hoogte van Loenen aan de Vecht zagen agenten het voertuig rijden. In de auto troffen zij drie mannen van Albanese afkomst aan. De drie zijn aangehouden en worden verdacht van een poging tot inbraak. Ze zijn ingesloten en worden verhoord.

Heeft u iets gezien of heeft u meer informatie over deze poging tot inbraak? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.


Laatst bewerkt op: 25 november 2022 15:24

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Drie inbrekers aangehouden op N201 bij Loenen aan de Vecht

De politie heeft donderdagavond drie inbrekers aangehouden in Loenen aan de Vecht. De verdachten hadden geprobeerd in te breken in een woning in Vreeland. Een getuige had 112 gebeld, omdat er een raam werd vernield aan de achterzijde van een woning aan de Kleizuwe. Niet veel later zag hij een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: