Afscheidsdag groep 8 van De Schakel eindigt met plan B


Geplaatst op: 11 juli 2011

Vinkeveen - Woensdag 6 juli jl. hebben de leerlingen van groep 8 van basisschool De Schakel afscheid genomen van de school en van elkaar. Het dagprogramma was voor de kinderen een verrassing. Zij zijn 's ochtends vroeg meegenomen naar Adventure&Thrill in Best. Daar mochten ze zich flink uitleven met vlotten bouwen, mountainbiken, een hindernisbaan nemen en nog veel meer. Het mooiste was wel de enorme schans waar de kinderen vanaf konden glijden en ze aan het eind gelanceerd werden en met een enorme plons in het water terecht kwamen.

Nadat alle kinderen zich thuis omgekleed hadden was het tijd voor het avondprogramma. Op school stond er een enorm buffet klaar voor de groep 8 leerlingen, hun ouders en het team. Nadat alle buiken gevuld waren begon het officiële gedeelte. Alle kinderen kregen van het bestuur een bijbel overhandigd. Juf Petra had voor elk kind persoonlijk een paar mooie woorden en zij liet foto's zien van elke leerling vanaf de kleutergroep tot nu. Dat was heel bijzonder.

Groep 8 had ook nog een verrassing voor de school. De leerlingen zongen een lied met voor elk teamlid een apart toepasselijk couplet. Daarnaast kreeg de school spullen voor de diverse sportactiviteiten namelijk waterzakken en kratjes voor flesjes water. Deze kratten zijn gepimpt door de leerlingen zelf.

Na het officiële gedeelte liep de spanning op. De zaal stroomde vol met opa's en oma's. De leerlingen werden omgekleed en geschminkt. Na maanden van oefenen was het nu echt tijd voor musical Plan B. Alle leerlingen zagen er top uit en ze zongen de longen uit hun lijf. Plan B is een vrolijke musical over (hoe toepasselijk) een groep 8 vlak voor de zomervakantie. Iedereen heeft zin om op vakantie te gaan. Alle vakantieplannen komen aan bod. Maar de meester heeft niemand om zijn tuin te verzorgen. Hij gaat uiteindelijk voor plan B. Nadine, Jakob, Ole, Niek, Romina, Grace, Sayuri, David, Anne-Wil, Jur, Matthijs, Mark, Loulou, Jasper, Rafael, Mariska, Robert, Celine, Marjolein en Casper bedankt voor de leuke musical. Heel veel succes op jullie nieuwe scholen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Afscheidsdag groep 8 van De Schakel eindigt met plan B

Vinkeveen - Woensdag 6 juli jl. hebben de leerlingen van groep 8 van basisschool De Schakel afscheid genomen van de school en van elkaar. Het dagprogramma was voor de kinderen een verrassing. Zij zijn 's ochtends vroeg meegenomen naar Adventure&Thrill in Best. Daar mochten ze zich flink uitleven met vlotten … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: