001 - Hema
Tino Martin pakt opnieuw groots uit in Vinkeveen: Burgers' Zoo is er niets bij

Tino Martin pakt opnieuw groots uit in Vinkeveen: Burgers' Zoo is er niets bij


Geplaatst op: 26 november 2022

Dat zanger Tino Martin van de kerst houdt is wel duidelijk nadat hij twee jaar geleden groots uitpakte bij zijn villa aan de Vinkeveense Plassen. Met duizenden lichtjes versierde hij zijn woning.

Een levensgrote neushoorn stond in zijn tuin en lichtgevende nijlpaarden lagen in het water. De versiering keerde vorig jaar terug. Dit jaar komt Tino met een nieuw thema. De neushoorn is ingeruild voor een leeuw en de nijlpaarden zijn verdwenen.

Wanneer je nu over de Baambrugse Zuwe het dorp uit rijdt, word je aan het eind van de weg opgewacht door de levensgrote leeuw. Het beest is verlicht en als je een paar meter door rijdt staan er twee tijgers je op te wachten. Niet veel verder kom je de rest van de beestenboel tegen.

Aan de voorzijde van zijn villa staat net als andere jaren een mega hert over de schutting te gluren. Het dier is van top, zijn gewei, tot teen verlicht met led lampjes. Zijn villa die bijna wegvalt door het decor daarvoor is omringend met flikkerende kleurenlampjes.

Lees ook: Tino Martin pakt groots uit in Vinkeveen: ''Kerst is dit jaar iets uit de hand gelopen''

Het is inmiddels op het hoekje van de Vinkenkade met de Baambrugse Zuwe een komen en gaan van auto's die naar de lichtjes-show komen kijken. Mensen pakken massaal de telefoon er bij en maken foto's en video's.


Laatst bewerkt op: 26 november 2022 19:03

Bron: 0297.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Tino Martin pakt opnieuw groots uit in Vinkeveen: Burgers' Zoo is er niets bij

Dat zanger Tino Martin van de kerst houdt is wel duidelijk nadat hij twee jaar geleden groots uitpakte bij zijn villa aan de Vinkeveense Plassen. Met duizenden lichtjes versierde hij zijn woning. Een levensgrote neushoorn stond in zijn tuin en lichtgevende nijlpaarden lagen in het water. De versiering keerde vorig … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: