001 -Family

Open Toernooi van Tennisvereniging De Ronde Vener succes


Geplaatst op: 11 juli 2011

De 27e editie van het Open Toernooi van Tennisvereniging De Ronde Vener, dit jaar het Hypotheekshop Open, is een groot succes geworden.

Na een week waarin de zon werd afgewisseld met een incidentele bui, hadden de weergoden besloten hun medewerking te verlenen aan een mooie afsluiting van het toernooi. Zo konden de finales onder zomerse omstandigheden worden gespeeld, hetgeen veel toeschouwers ertoe bracht om de partijen te komen bekijken. In de hoogste categorie bij de heren stonden Milan van Dijk en Robin Ekholm tegenover elkaar in de finale. In een prachtige finale wist Van Dijk de zege met 6-3 en 6-2 te winnen. Van Dijk werd hiermee de opvolger van Mick van Meines die hij in de halve finale had uitgeschakeld. Van Meines wist in de herendubbel samen met Menno van Parreeren wel de eerste plaats te behalen. Op de finaledag ging hun laatste dubbel weliswaar verloren tegen Bas Neijenhuis en Juan Janssen, maar vanwege eerdere resultaten in de poule ging de eindoverwinning toch naar Van Meines en Van Parreeren. Bij de dames ging de overwinning in de hoogste categorie naar Miriam Adnani door een opgave van Nadia Adnani. In de damesdubbel waren Ilona Twaalfhoven en Sabine van Vliet met 6-3 6-3 te sterk voor Nancy van der Lans en Netty Zwaga. In de gemengd dubbel legden Ilona Twaalfhoven en Ruud van der Helm beslag op de eerste plek door een overwinning op Patty Duinker en Patrick Hengeveld. Ook dit jaar werd er weer een veteranentoernooi gespeeld.

In de herendubbel ging de titel in poule A naar Pieter van Diemen en Ad in 't Veld en in poule B naar Jos Riechelman en Eric Sjiem-Fat. Bij de dames wisten Hetty van Veen en Swanet Verbruggen poule A te winnen en Yvette Janmaat en Joke Riehl poule B. De gemengd dubbel werd gewonnen door Sherry Willems en Jan Röling. Dit jaar was het alweer de 27e keer dat het Open toernooi van Tennisvereniging De Ronde Vener werd gespeeld en het is wederom een zeer geslaagd evenement geweest met bijna vierhonderd enthousiaste deelnemers. Gedurende de hele week is het tennispark bezocht door een groot aantal toeschouwers die genoten van de prachtige tennispartijen en het uitstekend verzorgde randgebeuren.

Dit toernooi werd mogelijk gemaakt door vele vrijwilligers en de volgende hoofdsponsors: De Hypotheekshop/Ruijgrok Makelaars, Bonne Nuit, Van Zijtveld Technisch Installatieburo, A-side Media en Rendez Vous.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Open Toernooi van Tennisvereniging De Ronde Vener succes

De 27e editie van het Open Toernooi van Tennisvereniging De Ronde Vener, dit jaar het Hypotheekshop Open, is een groot succes geworden. Na een week waarin de zon werd afgewisseld met een incidentele bui, hadden de weergoden besloten hun medewerking te verlenen aan een mooie afsluiting van het toernooi. Zo … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: