001 -Family
Radio Aalsmeer in Sinterklaassferen

Radio Aalsmeer in Sinterklaassferen


Geplaatst op: 30 november 2022

Jullie wisten het misschien nog niet maar Sinterklaas is undercover geweest bij Radio Aalsmeer en heeft in het grootste geheim een opleiding gevolgd tot radiopresentator. Daarom presenteert Sint samen met Esther het jeugdprogramma 'EchtWel' op donderdag 1 december om 19.00 uur. Zij staan er niet alleen voor want Shalon (10), Juline (8), Kyano (7) en Xara Lynn (5) Sandaal komen helpen als Sidekick. Gerard Zelen, van Poppentheater Zelen, geeft een minivoorstelling samen met Jan Klaasen. Ook mogen ze schrijfster Barbara te Boekhorst het hemd van het lijf vragen. Dat is niet zomaar, want haar eerste kinderboek “Tijgertje Timo en de magische schatkist” komt deze maand uit. Het is een boekje tegen pesten.

Muzikant Hans Prent bij ‘Door de Mangel’

Op de laatste maandag van november was Linda Bazuin te gast in de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’. De kapster is sinds 1 november eigenaar van de kapsalon waar zij daarvoor werkte. “We gaan het interieur aanpassen, maar verder blijft veel hetzelfde”. Linda vertelde te willen uitgroeien tot een toonaangevende kapsalon in Aalsmeer. Linda vond Hans Prent bereid om op sinterklaasavond om 19.00 uur naar de studio te komen. De groepsleider bij Hilverda De Boer heeft één grote hobby: muziek. Hij regelt alles wat technisch is in The CoverBand. Linda wil graag weten hoe hij in de muziekwereld terecht is gekomen en wat zijn toekomstplannen zijn. Vragen kun je mailen naar studio@radioaalsmeer.nl.

Sinterklaasliedjes bij Sem en ‘Intermezzo’

In de beide muziekprogramma's, die Sem van Hest bij Radio Aalsmeer mag verzorgen, zullen komende tijd beide deels in het teken staan van het Sinterklaasfeest. Bij 'Sem op Zaterdag' wordt het zaterdag 2 december tussen 10.00 en 12.00 uur een vrolijke start van het pakjesavondweekend. En bij 'Intermezzo' maandagavond 5 december om 21.00 uur laat Sem van Hest klassieke werkjes horen waar onder andere een Groningse lerares begin 1900 Sinterklaasliedjes van maakte. En gelijk pakt Sem er ook andere kinderliedjes bij die een klassieke muziekbasis hebben.


Laatst bewerkt op: 30 november 2022 10:23

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Radio Aalsmeer in Sinterklaassferen

Jullie wisten het misschien nog niet maar Sinterklaas is undercover geweest bij Radio Aalsmeer en heeft in het grootste geheim een opleiding gevolgd tot radiopresentator. Daarom presenteert Sint samen met Esther het jeugdprogramma 'EchtWel' op donderdag 1 december om 19.00 uur. Zij staan er niet alleen voor want Shalon (10), … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: