001 -Family

Nierstichting zoekt collectanten in Abcoude


Geplaatst op: 11 juli 2011

De Nierstichting gaat weer collecteren in Abcoude. In de week van 19 t/m 24 september 2011 gaan onze vrijwilligers weer op pad met de collectebussen.

De Nierstichting zet zich in voor een toekomst met zo min mogelijk nierziekten en een betere toekomst voor nierpatiënten. Daar waar nierpatiënten knelpunten ervaren, biedt zij sociaal-maatschappelijke en/of financiële steun. Door te investeren in wetenschappelijk onderzoek komen we steeds meer te weten over het ontstaan van nierziekten. Hiermee wil de Nierstichting komen tot betere behandelingsmethoden en optimale preventie van nierziekten voor alle Nederlanders.

Als we nierschade zo vroeg mogelijk weten op te sporen, kunnen we erger voorkomen.
Hiervoor gaan er ruim 50 collectanten in Abcoude langs hun buurtbewoners voor een geldelijke bijdrage. Bijna alle straten in Abcoude worden door hen bezocht. Maar we missen nog collectanten voor de straten: Kloosterhof, Gein-Noord, Dorpszicht en Kerkstraat. Graag willen we ook de mensen die daar wonen benaderen om bij te dragen aan een hoopvolle toekomst voor nierpatiënten. Wilt u onze nieuwe collectant voor een van de genoemde straten worden? En kunt u circa 3 uur in de collecteweek vrijmaken voor het werk van de Nierstichting? Belt u dan voor informatie met ons contactpersoon voor Abcoude, tel: 06-29442777 of mailt u naar mltenback@gmail.com. Uw inzet wordt zeer gewaardeerd.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nierstichting zoekt collectanten in Abcoude

De Nierstichting gaat weer collecteren in Abcoude. In de week van 19 t/m 24 september 2011 gaan onze vrijwilligers weer op pad met de collectebussen. De Nierstichting zet zich in voor een toekomst met zo min mogelijk nierziekten en een betere toekomst voor nierpatiënten. Daar waar nierpatiënten knelpunten ervaren, biedt … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: