001 -Family
Gemeente De Ronde Venen betaalt mee aan zorgverzekering

Gemeente De Ronde Venen betaalt mee aan zorgverzekering


Geplaatst op: 2 december 2022

Inwoners met een uitkering of een inkomen niet hoger dan 120% van de bijstandsnorm kunnen zich uitgebreid verzekeren tegen zorgkosten. Gemeente De Ronde Venen biedt een collectieve zorgverzekering aan samen met zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid. De gemeente betaalt een gedeelte van de premie. En inwoners profiteren van vele extra’s.

3 aanvullende verzekeringen met vele extra’s

“Iedereen moet zich goed kunnen verzekeren tegen zorgkosten”, stelt wethouder Cees van Uden. “Inwoners die minder inkomsten hebben, bieden we een steuntje in de rug door mee te betalen aan de zorgverzekering.” De gemeente biedt 3 aanvullende verzekeringen aan. De AV-Basis voor € 141,14 is speciaal voor inwoners die geen of weinig zorgkosten verwachten. Het is de meest voordelige aanvullende verzekering, maar geeft zekerheid als dat nodig is. De AV-Standaard is er voor € 152,53 per maand en de AV-Top verzekering voor € 174,24 per maand.

Meld u vóór 22 december 2022 aan Wilt u overstappen? Ga naar www.gezondverzekerd.nl/de-ronde-venen . Doe dit vóór 22 december 2022. U kiest de aanvullende verzekering die bij u past. Na het aanmelden levert u de nodige bewijzen in bij de gemeente. Zorg en Zekerheid zegt de zorgverzekering die u nu heeft op. Dat kan als u geen betalingsachterstand heeft bij de zorgverzekeraar die u nu heeft.

Kom naar het spreekuur

  • Heeft u hulp nodig bij het aanmelden? Maak dan een afspraak met Zorg en Zekerheid. Plan een online spreekuur in op www.gezondverzekerd.nl/online-spreekuur-plannen.
  • Wilt u liever hulp op locatie? Kom dan langs bij het Geldpunt aan de Karekiet 49 in Mijdrecht. Zorg en Zekerheid is bij het spreekuur van 12 december én 19 december tussen 13.30 en 15.30 uur.

Laatst bewerkt op: 2 december 2022 07:00

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gemeente De Ronde Venen betaalt mee aan zorgverzekering

Inwoners met een uitkering of een inkomen niet hoger dan 120% van de bijstandsnorm kunnen zich uitgebreid verzekeren tegen zorgkosten. Gemeente De Ronde Venen biedt een collectieve zorgverzekering aan samen met zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid. De gemeente betaalt een gedeelte van de premie. En inwoners profiteren van vele extra’s. 3 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: