Fiets mee: de Jacques' Saloon Fietstocht


Geplaatst op: 11 juli 2011

Wilt u een schitterende tocht fietsen in de Ronde Venen en omgeving? Dat kan op 17 juli. Dan organiseert Jacques' Saloon in samenwerking met Fietsvereniging TTC De Merel tochten van 35 en 65 kilometer. Op een gewone-, sport- of racefiets, iedereen kan meedoen.

Er kan gestart worden bij Jacques' Saloon aan de Oostzijde in De Hoef, maar ook bij Café De Schans in Vinkeveen. Op beide locaties is de inschrijving en het zijn ook de stopplaatsen voor onderweg. Deelnemers die in Vinkeveen starten, pauzeren in De Hoef. De starters uit De Hoef doen dat in Vinkeveen.

Koffie, thee, fris en lekkers
Het is bij Jacques' Saloon goed vertoeven in de tuin of op het terras. Koffie, thee of fris wordt u gratis aangeboden. Kim van Restaurant Golden House geeft een Chinees gelukskoekje, de Groene Hart Landwinkel van Jan Nieuwenhuizen zorgt voor fruit en de rijdende winkel van Ton van Veen zorgt voor lekkers voor de kleintjes. Jacques heeft daarnaast voor iedereen nog een presentje in petto.
Genoeg redenen dus om met familie, buren en kennissen mee te doen aan deze gezellige, sportieve dag!

De route
Beide routes gaan hoofdzakelijk door de Ronde Venen. De route van 65 kilometer maakt een extra lusje door Ouderkerk, Breukelen en Kockengen. U rijdt vooral over mooie, rustige wegen en de route is duidelijk met bordjes aangegeven. Volg de geelzwarte Merel-pijlen! Voor de zekerheid krijgt u ook een routebeschrijving mee met een kaartje op de achterkant. Wilt u de route liever op gps fietsen? Vraag dan de gps-track vooraf aan via info@ttcdemerel.nl.

Nog even alles op een rijtje:

Starttijden
35 km 9.00-12.00 uur
65 km 9.00-11.00 uur
De eindcontrole sluit om 16.00 uur.

Startlocaties
Jacques' Saloon, Oostzijde 15, De Hoef
Café De Schans, Uitweg 1, Vinkeveen

Informatie
Internet: www.ttcdemerel.nl
E-mail: info@ttcdemerel.nl
Telefoon: 06-21831714

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Fiets mee: de Jacques' Saloon Fietstocht

Wilt u een schitterende tocht fietsen in de Ronde Venen en omgeving? Dat kan op 17 juli. Dan organiseert Jacques' Saloon in samenwerking met Fietsvereniging TTC De Merel tochten van 35 en 65 kilometer. Op een gewone-, sport- of racefiets, iedereen kan meedoen. Er kan gestart worden bij Jacques' Saloon … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: