001 -Family
Boa's delen kortingsbonnen uit voor fietsverlichting in De Ronde Venen

Boa's delen kortingsbonnen uit voor fietsverlichting in De Ronde Venen


Geplaatst op: 1 december 2022

Boetes uitdelen? Dat is niet altijd de beste optie om mensen in het gareel te houden. De afgelopen weken hebben boa's gecontroleerd bij basisscholen of fietsen een werkende bel of verlichting hebben. Is dat niet zo, dan krijgt de fietser in plaats van een flinke prent juist een kortingsbon voor de fietsenmaker.

Donderdagmorgen werd er gecontroleerd bij de Schakel in Vinkeveen. Rond 8.20 uur kwamen de eerste leerlingen het schoolplein op gefietst, die gelijk werden aangesproken door de boa’s. ,,Doen jouw lampen het wel?” De kinderen kijken verschrikt op, maar drukt gauw blijkt dat alles het uitstekend doet. Ook ouders werden natuurlijk gecontroleerd en duidelijk gemaakt dat verlichting heel belangrijk is nu het 's morgens weer donkerder wordt.

Er zijn in Vinkeveen een paar kortingsbonnen uitgedeeld donderdagmorgen. Veel ouders kwamen met de auto, vanwege de grote surprises die mee naar school moesten. Er worden dus geen boetes uitgedeeld. 

De boa's hebben wel een tip: als de lantaarnpalen aan staan, moet je ook je lichten aan doen. 
Laatst bewerkt op: 1 december 2022 09:10

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Boa's delen kortingsbonnen uit voor fietsverlichting in De Ronde Venen

Boetes uitdelen? Dat is niet altijd de beste optie om mensen in het gareel te houden. De afgelopen weken hebben boa's gecontroleerd bij basisscholen of fietsen een werkende bel of verlichting hebben. Is dat niet zo, dan krijgt de fietser in plaats van een flinke prent juist een kortingsbon voor … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: