001 -Family
40-jarige man uit Wilnis aangehouden bij ongeluk Woerdense Verlaat

40-jarige man uit Wilnis aangehouden bij ongeluk Woerdense Verlaat


Geplaatst op: 2 december 2022

Maandagochtend heeft er een ongeluk plaatsgevonden op de N463 bij Woerdense Verlaat. Beide automobilisten, waaronder een man uit Wilnis, zijn aangehouden voor het rijden onder invloed. 

De 40-jarige inwoner uit Wilnis reed op de N463 toen een andere bestuurder achteruit van een erf de N463 op draaide. De twee konden elkaar niet meer ontwijken met een aanrijding als gevolg. De Wilnisser botste in de zijkant van de auto welke ruim 150 meter verderop tot stilstand kwam.

De twee bestuurders raakten gewond en zijn met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De man uit Wilnis testte positief op het gebruik van alcohol. De andere automobilist testte positief op het gebruik van drugs. Bloedonderzoek moeten uitwijzen of de hoeveel verdovende middelen strafbaar is. 

Foto: Politie Basisteam Kaag en Braassem


Laatst bewerkt op: 2 december 2022 08:13

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

40-jarige man uit Wilnis aangehouden bij ongeluk Woerdense Verlaat

Maandagochtend heeft er een ongeluk plaatsgevonden op de N463 bij Woerdense Verlaat. Beide automobilisten, waaronder een man uit Wilnis, zijn aangehouden voor het rijden onder invloed.  De 40-jarige inwoner uit Wilnis reed op de N463 toen een andere bestuurder achteruit van een erf de N463 op draaide. De twee konden elkaar niet meer … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: