001 -Family

Groetenkaartenactie Amnesty Uithoorn/De Kwakel


Geplaatst op: 2 december 2022

De werkgroep van Amnesty International in Uithoorn/De Kwakel verzorgt ieder jaar de verkoop van groetenkaarten. Wellicht bent u er al mee bekend. In het kort komt het erop neer dat deze ansichtkaarten met een groet verstuurd worden naar mensen die meestal onder erbarmelijke omstandigheden  onschuldig gevangen gehouden worden of anderszins in de knel zitten omdat ze strijden voor mensenrechten. Wij beschikken ook dit jaar weer over een aantal adressen. Wij willen het dit jaar doen op de volgende manier: 

De kaarten worden met postzegel aangeboden voor €1,50 per stuk (dat zijn de kosten voor de postzegel).
Op deze ansichtkaarten staan naam en adres al vermeld. De beschrijving van de situatie waarin de geadresseerde zich bevindt wordt meegeleverd plus een aantal voorbeelden van de groet die u op de kaart kunt schrijven.
Via een e-mail naar Anja Brugman <abrugm@caiway.nl>  kunt u (voor 8 december) laten weten hoeveel kaarten u wilt ontvangen. Wilt u in uw mail het volgende aangeven: uw naam en adres, het aantal kaarten dat u wilt bestellen en of u de kaarten op 11 december af wilt halen in de kerk (De Schutse/ De Burght/ De Kwakel) of dat u ze thuisbezorgd wilt hebben in de week van 12-18 december.
Wij willen u vragen om de kosten voor de postzegel(s) voor 8 december over te maken op NL32TRIO0197666353 t.n.v.  Amnesty 366 Uithoorn o.v.v. groetenkaarten. Wij begrijpen dat u op deze manier niet zelf de kaarten kunt uitzoeken. Wij zullen zorgen voor een evenredige verdeling van de bestelde kaarten naar de geadresseerden.

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Groetenkaartenactie Amnesty Uithoorn/De Kwakel

De werkgroep van Amnesty International in Uithoorn/De Kwakel verzorgt ieder jaar de verkoop van groetenkaarten. Wellicht bent u er al mee bekend. In het kort komt het erop neer dat deze ansichtkaarten met een groet verstuurd worden naar mensen die meestal onder erbarmelijke omstandigheden  onschuldig gevangen gehouden worden of anderszins … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: