Topverkopers in het zonnetje bij Argon

Topverkopers in het zonnetje bij Argon


Geplaatst op: 4 december 2022

Op vrijdag 2 december jl zijn de topverkopers van Argon feestelijk in het zonnetje gezet voor hun verkoop gedurende de editie 2022 van de grote clubactie.

De 1e, 2e en 3e prijs waren respectievelijk voor Xavi Erkelens (481 loten), Mayson Stam (330 loten) en Max Wakker (179 loten). Eerder die week mochten de jongens bij Intersport Twinsport in Uithoorn een mooi club trainingspak naar keuze uitkiezen voor hun mooie prestatie.

Lees ook: Clubs in De Ronde Venen halen € 46905,- op met Grote Clubactie

Dit jaar waren er ook prijzen te verdienen voor de beste verkopers van superloten. Superloten zijn loten van 50 loten in één keer. Maar Liefst 12 superloten zijn er verkocht door onze jeugd wat bijzonder knap is. Beste verkopers waren Xavi Erkelens en Mayson Stam met beide 5 loten. De twee winnaars werden beloond met een paar prachtige voetbalschoenen alwaar ze voorlopig weer mee vooruit kunnen.

Ook het beste verkopende team werd beloond. Het team JO11-1JM verkocht in totaal 932 loten en gaan als team gezamenlijk een gezellig en sportief bezoek brengen aan Bowling Mijdrecht.

De organisatie van de grote clubactie Argon bedankt al haar jeugdleden voor het enorme enthousiasme tijdens het verkopen en bedankt tevens alle kopers van de loten. De trekking was op 6 december en uitslagen worden vanaf 7 december gecorrespondeerd.
Laatst bewerkt op: 4 december 2022 13:32

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Topverkopers in het zonnetje bij Argon

Op vrijdag 2 december jl zijn de topverkopers van Argon feestelijk in het zonnetje gezet voor hun verkoop gedurende de editie 2022 van de grote clubactie. De 1e, 2e en 3e prijs waren respectievelijk voor Xavi Erkelens (481 loten), Mayson Stam (330 loten) en Max Wakker (179 loten). Eerder die … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: