001 -Family
Weer geslaagde pietentraining voor de Kangoeroes van Atlantis

Weer geslaagde pietentraining voor de Kangoeroes van Atlantis


Geplaatst op: 5 december 2022

Afgelopen zaterdag was het weer zover, de jaarlijkse pietentraining voor het jongste jeugdteam van Atlantis, de Kangoeroes. Het is al jaren een traditie en het blijft toch wel het hoogtepuntje van het jaar voor de kinderen en de trainers. De sporthal was om omgetoverd tot een pietenschool. Er stonden zeven onderdelen klaar om de kinderen te kunnen opleiden tot echte pietjes. De kinderen kwamen verkleed als pietje binnen en na een korte warming-up kon de groep in tweeën worden gesplitst. Er is gebalanceerd over de daken, zelfs met kleine obstakels, die waren voor de pietjes in opleiding geen probleem. De Kangoeroes hebben laten zien dat ze weer veel hebben geleerd de afgelopen maanden. Het wandrek was een flatgebouw, de pakjes zijn zelfs tot aan de derde verdieping door het open raam gegooid. Het favoriete onderdeel blijft toch van het dak springen. De kangoeroes hebben laten zien ook stoer te zijn, ze zijn er allemaal vanaf gesprongen, wel meerdere keren. Na deze ochtend mochten de kinderen zichzelf dan ook echte pietjes noemen. De kinderen en trainers zijn allemaal met een lach op het gezicht naar huis gegaan.

De Kangoeroes is voor kinderen van 3 t/m 6 jaar en trainen elke zaterdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur. Op een speelse manier maken ze kennis met korfbal, maar het allerbelangrijkste, ze hebben heel veel plezier samen. Ook een keer komen meetrainen? Stuur dan een e-mail naar aanmelden@kvatlantis.nl om je aan te melden voor vier gratis proeftrainingen.


Laatst bewerkt op: 5 december 2022 06:35

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Weer geslaagde pietentraining voor de Kangoeroes van Atlantis

Afgelopen zaterdag was het weer zover, de jaarlijkse pietentraining voor het jongste jeugdteam van Atlantis, de Kangoeroes. Het is al jaren een traditie en het blijft toch wel het hoogtepuntje van het jaar voor de kinderen en de trainers. De sporthal was om omgetoverd tot een pietenschool. Er stonden zeven … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: