001 -Family
Gezellige wintermarkt op 17 december in Aalsmeer Centrum

Gezellige wintermarkt op 17 december in Aalsmeer Centrum


Geplaatst op: 6 december 2022

Zaterdag 17 december wordt er als vanouds weer een Wintermarkt georganiseerd in Aalsmeer Centrum.

Tussen 10.00 en 17.00 uur kun je weer genieten van gezelligheid in de Zijdstraat en op het Molenplein. Met onder andere leuke kraampjes, muziek en uiteraard veel voordelige koopjes. Veel winkeliers doen iets extra’s en kerstmeisjes lopen rond en delen iets lekkers uit.

Kerststukjes maken

Op het Molenplein kun je genieten van eten en drinken, waaronder uiteraard warme chocolademelk, koffie en glühwein. Maar ook poffertjes, warme beenham en broodjes worst zijn verkrijgbaar.

Kinderen kunnen gratis een kerststukje komen maken in de verwarmde tent onder begeleiding van het Aalsmeer Centrum promotieteam. Leuk om cadeau te doen of om lekker zelf te houden.

Kraam huren?

Er zijn nog een paar plekjes voor een kraam. Ondernemers, horeca, verenigingen, stichtingen etc. zijn meer dan welkom om zich te presenteren aan de bezoekers. Mail voor de mogelijkheden naar organisator Richard Piller: marktpillie@gmail.com of bel met 06-3970 7735.

Tot 17 december voor winterse gezelligheid!


Laatst bewerkt op: 6 december 2022 06:57

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gezellige wintermarkt op 17 december in Aalsmeer Centrum

Zaterdag 17 december wordt er als vanouds weer een Wintermarkt georganiseerd in Aalsmeer Centrum. Tussen 10.00 en 17.00 uur kun je weer genieten van gezelligheid in de Zijdstraat en op het Molenplein. Met onder andere leuke kraampjes, muziek en uiteraard veel voordelige koopjes. Veel winkeliers doen iets extra’s en kerstmeisjes … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: