001 -Family
Albert De Brauw exposeert in de Angstelborgh

Albert De Brauw exposeert in de Angstelborgh


Geplaatst op: 6 december 2022

“Ik vind het een hele eer om de gelegenheid te krijgen mijn tekeningen te mogen exposeren in de Angstelborgh,” aldus een trotse Albert de Brauw. Albert is met zijn tekeningen voornamelijk geïnspireerd door het landschap in en rond zijn woonplaats Baambrugge. De tekeningen zijn tijdens kantooruren (m.u.v. dinsdagen) te bewonderen in de grote zaal van de Angstelborgh van 10 december tot en met 20 januari 2023, Dorpszicht 22 in Abcoude.

Hoe het begon

Albert ging zo’n 25 jaar geleden in de leer bij de Amsterdamse kunstschilder Rob Loos en daarna bij kunstschilder Magda Jesionek. In haar atelier zijn de tekeningen ontstaan.

Albert: “Van Rob leerde ik vooral om intuïtief te werk te gaan. Bij Magda lag in het begin het accent op vorm. Dat heb ik geleidelijk iets meer los kunnen laten. In de zeven tekeningen die ik voor de expositie heb uitgekozen, overheerst bij een drietal de intuïtieve, impressionistische werkwijze en bij vier ervan ligt het accent sterker op structuur. Ik gebruik nu voornamelijk zachte pastel.”

Wil je meer informatie? Stuur dan een mail aan Albert: akc@debrauw.net 


Laatst bewerkt op: 6 december 2022 07:27

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Albert De Brauw exposeert in de Angstelborgh

“Ik vind het een hele eer om de gelegenheid te krijgen mijn tekeningen te mogen exposeren in de Angstelborgh,” aldus een trotse Albert de Brauw. Albert is met zijn tekeningen voornamelijk geïnspireerd door het landschap in en rond zijn woonplaats Baambrugge. De tekeningen zijn tijdens kantooruren (m.u.v. dinsdagen) te bewonderen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: