001 - Escaperoom aglemeen
Amerikakenner Raymond Mens bij ‘Echt Esther’

Amerikakenner Raymond Mens bij ‘Echt Esther’


Geplaatst op: 6 december 2022

Esther Sparnaaij heeft donderdag 8 december om 19.00 uur Raymond Mens en Anja de Die in haar programma ‘Echt Esther’. Raymond Mens is Amerikakenner en politicoloog. Hij becommentarieert de politieke ontwikkelingen in de Verenigde Staten op radio en televisie. Hij is de auteur van “Lang leve Trump” en “Nieuws als wapen”. In het laatste boek analyseert Raymond een mediaoorlog die allang niet meer om kijkcijfers gaat, maar om politieke macht. Zou het de Amerikanen ook iets doen dat Nederland ze heeft verslagen op WK in Qatar? Wat is het verschil tussen de huidige politiek in Amerika en hier in Nederland. Met ondernemerscoach Anja de Die gaat Esther in gesprek over perfectionisme. Perfectionisme lijkt een goede eigenschap en dat is het ook, mits je de gezonde versie hebt. Wanneer slaat het om naar ongezond? Wanneer loop je keihard tegen die te hoge lat? Hoe uit zich dat? 

Historische film op tv

Deze maand staat de historische film van Stichting Oud Aalsmeer in het teken van autobusonderneming Maarse & Kroon met als titel “Hoe het groeide”. De film schetst een beeld van de ontwikkeling van dit bedrijf vanaf 1923 tot en met 1973. Alle facetten van de autobusonderneming komen aan bod. Naast het busvervoer zelf komen ook de garagewerkzaamheden en de activiteiten op kantoor voorbij. Veel medewerkers en passagiers komen in beeld. De film is een productie van Ab Carels en duurt circa 25 minuten. De film wordt op vrijdag 9 december om 11.00 uur en zaterdag 10 december om 13.00 uur uitgezonden.

Elke zondag ‘De Nederlandse Top 10’

Aanstaande zondag tussen 14.00 en 15.00 uur presenteert Meindert van der Zwaard weer het overzicht van ‘De Nederlandse Top 10’, de muzikale lijst van de tien populairste en meest succesvolle Nederlandse producties uit de hitparade van vandaag. Staan Maan & Goldband nog op nummer 1? Tussendoor is er tijd voor muzikale tips voor de lijst van volgende week. Ook hoor je een grote hit van Nederlandse bodem uit het verleden voorbij komen. Binnen een uur ben je weer volledig op de hoogte!

Pieter Eggermont in ‘Door de Mangel’

Op Sinterklaasavond ontving het team van ‘Door de Mangel’ een ras Aalsmeerse muzikant. De 55-jarige Hans Prent omschreef zichzelf als handig, een harde werker en slecht nee kunnen zeggen. Naast zijn werk ‘in de bloemen’speelt de Kudelstaartse muzikant op zijn basgitaar, tegenwoordig in The Cover Crew. Voor de volgende gast hoefde hij niet ver te zoeken en kwam met de drummer van zijn band The Cover Crew. Al jaren maakt hij samen met Pieter Eggermont iedere woensdagavond muziek. “Van origine is hij een Zeeuw. Wat maakt dat hij hier blijft en zelfs op de verkiezingslijst stond tijdens de gemeenteraadsverkiezingen? Het antwoord op deze vraag en meer hoor je komende maandag 12 december om 19.00 uur.

Terugblikken in ‘RAP’

Woensdag 14 december tussen 19.00 en 20.00 uur is de laatste uitzending van 'Radio Aalsmeer Politiek' in dit kalenderjaar. Een goede gelegenheid voor Joop Kok en Sem van Hest om met de fractievoorzitters op het afgelopen jaar terug te blikken en wellicht alvast vooruit te kijken naar 2023.Absoluut Aalsmeer, CDA, VVD en D66 hebben al toegezegd aanwezig te zijn. Vragen kunnen tijdens de uitzending telefonisch gesteld worden: 0297-325858 of vooraf per mail aan sem@radioaalsmeer.nl


Laatst bewerkt op: 6 december 2022 13:15

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Amerikakenner Raymond Mens bij ‘Echt Esther’

Esther Sparnaaij heeft donderdag 8 december om 19.00 uur Raymond Mens en Anja de Die in haar programma ‘Echt Esther’. Raymond Mens is Amerikakenner en politicoloog. Hij becommentarieert de politieke ontwikkelingen in de Verenigde Staten op radio en televisie. Hij is de auteur van “Lang leve Trump” en “Nieuws als … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: