Sinterklaas op bezoek bij Voetjebal Regio Uithoorn

Sinterklaas op bezoek bij Voetjebal Regio Uithoorn


Geplaatst op: 7 december 2022

Afgelopen zaterdag kwam sinterklaas langs bij de voetjeballers van Wilnis, Hoofddorp, Uithoorn en Aalsmeer. De locaties kwamen samen in de Willistee in Wilnis.

De pieten hadden een leuk parcours uitgezet met alle voetjebal oefeningen die ze de afgelopen maanden hebben geoefend. Sinterklaas en de pieten keken uitgebreid hoe goed de voetjeballers dit deden. Sinterklaas en zijn pieten waren achteraf zo trots dat alle kindjes een echte pieten diploma en wat lekkers hebben ontvangen.

Voetjebal is voetbal voor peuters van 2 tot 5 jaar. Voetjebal is er in deze regio op 4 locaties. In Uithoorn op de zaterdag en zondag ochtend. Aalsmeer, Wilnis en Hoofddorp op de zaterdagochtend.

Op 14/15 januari begint blok 2 en bestaat uit 22 voetjebal lessen op locatie + extra evenementen zoals waterdag en de koningingspelen met alle locaties.

Inschrijven is nu mogelijk via: https://regiouithoorn.voetjebal.nl/inschrijven 


Laatst bewerkt op: 7 december 2022 13:58

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Sinterklaas op bezoek bij Voetjebal Regio Uithoorn

Afgelopen zaterdag kwam sinterklaas langs bij de voetjeballers van Wilnis, Hoofddorp, Uithoorn en Aalsmeer. De locaties kwamen samen in de Willistee in Wilnis. De pieten hadden een leuk parcours uitgezet met alle voetjebal oefeningen die ze de afgelopen maanden hebben geoefend. Sinterklaas en de pieten keken uitgebreid hoe goed de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: