30 jarig bestaan van Issos interieurbouw

30 jarig bestaan van Issos interieurbouw


Geplaatst op: 8 december 2022

Vrijdag 2 december vierde het interieurbouwbedrijf Issos aan de Molenvlietweg hun 30 jarige bestaan. Wethouder Economische Zaken ging hier langs om ze te feliciteren. 
Het bedrijf timmert al jaren stevig aan de weg met opdrachtgevers als Schiphol, ABN AMRO bank, Vrije Universiteit Amsterdam en gerenommeerde architectenbureaus, vastgoed- en projectontwikkelaars.

Wethouder Robert van Rijn: “De naam Issos is Grieks en betekent ‘misschien’. Bij oprichting was het idee dat het bedrijf ‘misschien’ wel iets kon worden. Dat is volgens mij allang geen misschien meer. Het is een prachtig bedrijf en hoop dat ze nog vele jaren hier in Aalsmeer blijven als mooie aanvulling op de Aalsmeerse Economie.”


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

30 jarig bestaan van Issos interieurbouw

Vrijdag 2 december vierde het interieurbouwbedrijf Issos aan de Molenvlietweg hun 30 jarige bestaan. Wethouder Economische Zaken ging hier langs om ze te feliciteren. Het bedrijf timmert al jaren stevig aan de weg met opdrachtgevers als Schiphol, ABN AMRO bank, Vrije Universiteit Amsterdam en gerenommeerde architectenbureaus, vastgoed- en projectontwikkelaars. Wethouder Robert … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: