Karwei
Vermiste scooterrijder gevonden in Mijdrecht

Vermiste scooterrijder gevonden in Mijdrecht


Geplaatst op: 11 december 2022

De scooterrijder die zondagochtend vermiste raakte in Vinkeveen is gevonden. Hulpdiensten trokken alles uit de kast om de jongen te vinden.

De scooterrijder werd rond 04:15 uur vermist vanaf de Uitweg in Vinkeveen. Daar was hij gecrasht en liet een zwaar beschadigde scooter achter. Omdat de scooter langs de waterkant lag doorzochten brandweerduikers te sloot. Ze troffen niemand aan.

Lees ook: Scooterrijder vermist in Vinkeveen: hulpdiensten zette grote zoekactie op.

Ook maakte de hulpdiensten gebruik van een drone, werd een buurtonderzoek uitgevoerd en vloog de politiehelikopter diverse rondjes boven de vindplaats. Vrienden van de jongen zochten mee, kwamen zondagochtend terug en waren radeloos. De recherche maakte tientallen foto's en het onderzoek duurde tot zeker 09:00 uur. Toen kwam het verlossende bericht. De scooterrijder was rond 08:15 uur thuis aan komen lopen.

Agenten zijn direct naar de woning in Mijdrecht gegaan en hebben daar een goed gesprek met het slachtoffer gevoerd. Zij nemen een verklaring af en doen verder onderzoek.
Laatst bewerkt op: 11 december 2022 09:51

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vermiste scooterrijder gevonden in Mijdrecht

De scooterrijder die zondagochtend vermiste raakte in Vinkeveen is gevonden. Hulpdiensten trokken alles uit de kast om de jongen te vinden. De scooterrijder werd rond 04:15 uur vermist vanaf de Uitweg in Vinkeveen. Daar was hij gecrasht en liet een zwaar beschadigde scooter achter. Omdat de scooter langs de waterkant … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: