Atlantis E2 houdt de punten thuis na spannende wedstrijd

Geplaatst op: 20 december 2022

Op zaterdag 17 december speelde de E2 een spannende thuiswedstrijd tegen MIA uit Amersfoort, onder toeziend oog van de coaches Nathanja, Lieke en Jonas. Helaas waren Noud en Liv afwezig, maar gelukkig was Jasper een goede vervanger om Joëlle, Elle, Jill en Tobias bij te staan. De 1e helft had vooral MIA het balbezit, maar door goed verdedigend werk kwamen ze niet aan scoren toe. De 1e echte kans was in de 7e minuut voor Jill, maar deze werd helaas gemist. In de 9e minuut kreeg MIA nog een grote kans, maar deze werd ook gemist en gingen ze de 1e pauze in met een 0-0 stand. De 2e helft werd een stuk spannender. Over en weer werden er kansen gecreëerd, maar MIA was in 1e instantie de betere partij en kwamen op een 0-2 voorsprong. Gelukkig ging de E2 niet bij de pakken neer zitten en kwamen ze via Jill op 1-2 en daarna via Jasper op 2-2. Zo gingen ze de rust is. De 3e helft ging het over en weer, maar de korf werd niet gevonden.

De laatste helft kwam MIA snel op voorsprong 2-3. Gelukkig was Jill in vorm en wist de stand om te draaien naar een 5-3 voorsprong. MIA maakt snel de 5-4 en de laatste minuten werden dan ook erg spannend. De ouders op de tribune zaten vol spanning te kijken en waren dan ook opgelucht toen het laatste fluitsignaal klonk. Ze kunnen trots en vol goede moed de kerstvakantie in en hebben super veel zin om na de kerstvakantie, op 21 januari, de volgende thuiswedstrijd te kunnen spelen. Ze wensen iedereen gezellige feestdagen en een sportief 2023 toe!

Laatst bewerkt op: 20 december 2022 06:38

Op zaterdag 17 december speelde de E2 een spannende thuiswedstrijd tegen MIA uit Amersfoort, onder toeziend oog van de coaches Nathanja, Lieke en Jonas. Helaas waren Noud en Liv afwezig, maar gelukkig was Jasper een goede vervanger om Joëlle, Elle, Jill en Tobias bij te staan. De 1e helft had … Lees meer »