001 - Escaperoom aglemeen
Gemeente nodigt inwoners, ondernemers en verenigingen uit voor de nieuwjaarsreceptie

Gemeente nodigt inwoners, ondernemers en verenigingen uit voor de nieuwjaarsreceptie


Geplaatst op: 22 december 2022

Op maandagavond 9 januari 2023 vindt de gemeentelijke nieuwjaarsreceptie plaats. Het college van B en W nodigt inwoners, ondernemers en organisaties van harte uit om naar de receptie te komen en elkaar een goed en voorspoedig 2023 toe te wensen. Aanmelden is niet nodig.

De nieuwjaarsreceptie vindt plaats van 19.00 tot 22.00 uur in sport- & zalencentrum de Willisstee,

Pieter Joostenlaan 24 in Wilnis. Tijdens de receptie houdt burgemeester Maarten Divendal een nieuwjaarstoespraak. Daarna introduceert Divendal de nieuwe wethouders en stelt hij hen enkele vragen over wat zij in het nieuwe jaar willen realiseren en hun motivatie. 

Burgemeester Maarten Divendal is blij dat na 2 corona jaren eindelijk de nieuwjaarsreceptie weer door gaat. “De nieuwjaarsreceptie blijft een uitgelezen kans om onder het genot van een hapje en drankje met elkaar terug te kijken op 2022 en vooruit te blikken op 2023. Ik kijk er dan ook naar uit om de 9e weer veel inwoners, ondernemers en organisaties te spreken”, aldus de burgemeester. 

De nieuwjaarsreceptie wordt net als eerdere jaren gehouden in combinatie met een kramenmarkt Hier presenteren Rondeveense verenigingen, instellingen en instanties zichzelf en vertellen ze iets over hun activiteiten.

Programma

19.00 uur - Aanvang nieuwjaarsreceptie gemeente De Ronde Venen
20.15 uur - Nieuwjaarstoespraak burgemeester Maarten Divendal, met daarin korte vragenronde met de wethouders Van der Greft, Zevenhuizen, Vijselaar en Van Uden
Aansluitend -  Optreden van Piratenmeiden van het Shanty en Zeemanskoor De Turfschippers Vinkeveen
22.00 uur -  Einde receptie


Laatst bewerkt op: 22 december 2022 07:42

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gemeente nodigt inwoners, ondernemers en verenigingen uit voor de nieuwjaarsreceptie

Op maandagavond 9 januari 2023 vindt de gemeentelijke nieuwjaarsreceptie plaats. Het college van B en W nodigt inwoners, ondernemers en organisaties van harte uit om naar de receptie te komen en elkaar een goed en voorspoedig 2023 toe te wensen. Aanmelden is niet nodig. De nieuwjaarsreceptie vindt plaats van 19.00 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: