001 -Family

Juf Trudy neemt afscheid van de Pijlstaartschool


Geplaatst op: 9 juli 2011

Vinkeveen - Donderdagmorgen 7 juli hadden alle leerlingen en leerkrachten zich in de aula verzameld om juf Trudy te verrassen met diverse afscheidsliederen en mooie cadeaus. Een van de cadeaus was een door de kinderen uit haar klas versierd tafellaken. Ieder kind had een mooie (hand)tekening hierop gezet. Op deze manier kan ze nog alle dagen terugdenken aan haar allerlaatste klas.

Juf Trudy is 30 jaar werkzaam geweest bij obs De Pijlstaart in Vinkeveen. Toen zij in 1980 naar Vinkeveen verhuisde en haar dochter in schreef voor de kleuterschool werd zij al direct gevraagd om een aantal dagen in te vallen. De verhuisdozen stonden nog ingepakt maar dat maakte haar niet uit. Met veel plezier stond juf Trudy voor de klas. Van kleuterjuf naar juf van de onderbouw, van RT'er naar IB'er, het maakte haar allemaal niet uit. Met veel plezier heeft zij de afgelopen 30 jaar de Pijlstaartschool zien groeien van een kleine school naar een school met inmiddels bijna 300 leerlingen.

Vrijdag 8 juli was haar laatste werkdag en vierde zij met haar groep 3 nog een klein afscheidsfeestje. Ze heeft de kinderen beloofd om niet te verhuizen maar er wel bij verteld dat ze in ieder geval gaat overwinteren op het prachtige Bonaire. Juf Trudy gaat genieten van haar welverdiende pensioen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Juf Trudy neemt afscheid van de Pijlstaartschool

Vinkeveen - Donderdagmorgen 7 juli hadden alle leerlingen en leerkrachten zich in de aula verzameld om juf Trudy te verrassen met diverse afscheidsliederen en mooie cadeaus. Een van de cadeaus was een door de kinderen uit haar klas versierd tafellaken. Ieder kind had een mooie (hand)tekening hierop gezet. Op deze … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: