001 - Tuimarkt
Getuigen gezocht: Diefstal met geweld Herenweg te Vinkeveen

Getuigen gezocht: Diefstal met geweld Herenweg te Vinkeveen


Geplaatst op: 30 december 2022

De politie onderzoekt een poging tot diefstal met geweld in Vinkeveen. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en is dit belangrijke informatie voor het lopende onderzoek.

De poging tot diefstal met geweld is gepleegd op donderdag 29 december 2022 tussen 04:00 uur en 04:30 uur in de omgeving van Herenweg te Vinkeveen. De politie is met name op zoek naar camerabeelden. Rond het genoemde tijdstip is er een wit voertuig op de Herenweg gezien. De politie wil graag in contact komen met de bestuurder.

Lees ook: Lachgaskoerier aangehouden in Mijdrecht

Mocht u beelden hebben waarop dit voertuig te zien is met mogelijk een kenteken neem dan contact op met de politie. Dan kan via deze link.  Ook als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met dit delict, neemt u dan direct contact op. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn.

Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).


Laatst bewerkt op: 30 december 2022 10:24

Bron: Burgernet

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Getuigen gezocht: Diefstal met geweld Herenweg te Vinkeveen

De politie onderzoekt een poging tot diefstal met geweld in Vinkeveen. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en is dit belangrijke informatie voor het lopende onderzoek. De poging tot diefstal met geweld is gepleegd op donderdag 29 december 2022 tussen 04:00 uur en 04:30 uur in de omgeving van Herenweg te Vinkeveen. De politie is met … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: