Wandelaar van snelweg Vinkeveen geplukt


Geplaatst op: 3 januari 2023

Een ochtendwandeling maken kan een goed voornemen zijn van het nieuwe jaar, maar om dat nou uitgerekend langs de A2 te doen? Toch besloot een wandelaar het vanochtend te doen.

Een camera van Rijkswaterstaat legde het opvallende tafereel vast. Terwijl auto's voorbijrazen, wandelde de persoon langs de drukke snelweg bij Vinkeveen.

‘Een goed voornemen voor 2023; meer bewegen. Langs de A2 bij Vinkeveen is alleen niet de beste plek om je ochtendwandeling te maken', aldus Rijkswaterstaat op Twitter. Waarom de wandelaar langs de snelweg liep, is niet bekend. De verkeersdienst schrijft dat de hulpdiensten snel ter plaatsen waren. Of de wandelaar een boete heeft gekregen, is niet duidelijk. Bij de politie is geen informatie bekend over deze levensgevaarlijke ochtendwandeling.


Laatst bewerkt op: 3 januari 2023 09:53

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wandelaar van snelweg Vinkeveen geplukt

Een ochtendwandeling maken kan een goed voornemen zijn van het nieuwe jaar, maar om dat nou uitgerekend langs de A2 te doen? Toch besloot een wandelaar het vanochtend te doen. Een camera van Rijkswaterstaat legde het opvallende tafereel vast. Terwijl auto's voorbijrazen, wandelde de persoon langs de drukke snelweg bij … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: