001 -Family

De Hummeltjes na vakantie op nieuwe locatie


Geplaatst op: 7 juli 2011

Vinkeveen - Peuterspeelzaal De Hummeltjes in Vinkeveen gaat met vakantie. De kleine hummeltjes van 2 tot 4 jaar nemen deze week afscheid om na de zomervakantie weer terug te komen op de nieuwe locatie.

Peuterspeelzaal De Hummeltjes gaat verhuizen naar een mooi groot klaslokaal in het gebouw van basisschool de Sint Jozefschool in Vinkeveen. Door de gebouwenruil van basisscholen De Pijlstaart en de Sint Jozefschool, kinderopvang De Klimboom en peuterspeelzaal De Duikelaar moest ook peuterspeelzaal De Hummeltjes op zoek naar een nieuw plekje. De laatste week staat geheel in het teken van de vakantie en de verhuizing. Na de vakantie zijn alle kindjes welkom in het nieuwe klaslokaal.

Peuterspeelzaal De Hummeltjes is vanaf 22 augustus gevestigd aan Tuinderslaantje 1-5 (in het gebouw van de Sint Jozefschool bij de kleuters, lokaal 2) te Vinkeveen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jannine Verweij (06 - 50 50 61 66) of Vera Hoogenboom (06 - 20 97 32 91) of kijken op www.dehummeltjes.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Hummeltjes na vakantie op nieuwe locatie

Vinkeveen - Peuterspeelzaal De Hummeltjes in Vinkeveen gaat met vakantie. De kleine hummeltjes van 2 tot 4 jaar nemen deze week afscheid om na de zomervakantie weer terug te komen op de nieuwe locatie.Peuterspeelzaal De Hummeltjes gaat verhuizen naar een mooi groot klaslokaal in het gebouw van basisschool de Sint … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: