001 -Family

Sportclub Bredius biedt rolstoelhockey aan


Geplaatst op: 7 juli 2011

Regio - Sportclub Bredius biedt een nieuwe tak van sport aan: rolstoelhockey. Onder de naam Bredius Rollers is het mogelijk deze sport te doen in Woerden. Geïnteresseerden die deze sport leuk lijkt, kunnen contact opnemen met trainer Bert van den Bogaard via telefoonnummer 06-22507986 (tussen 19.00 en 21.00 uur). "Rolstoelhockey is een hoogstaand, tactisch en technisch spel", aldus rolstoelhockeyer Pim van den Bogaard.

Bert speelt samen zijn zoon rolstoelhockey. Zelf heeft hij geen beperking, maar rolstoelhockey mag iedereen spelen. ‘Het is voor mij het echt een verrijking om samen met mijn zoon te spelen. We beleven veel plezier samen'. Aldus Bert van den Bogaard
Vanaf 9 september is het mogelijk deze sport te beoefenen in het Brediushonk in Woerden op vrijdagavond van 19.00 - 20.30 uur. Ervaring is niet nodig. Behendigheid en souplesse staan in de training centraal en uiteraard het spelplezier.

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Sportclub Bredius biedt rolstoelhockey aan

Regio - Sportclub Bredius biedt een nieuwe tak van sport aan: rolstoelhockey. Onder de naam Bredius Rollers is het mogelijk deze sport te doen in Woerden. Geïnteresseerden die deze sport leuk lijkt, kunnen contact opnemen met trainer Bert van den Bogaard via telefoonnummer 06-22507986 (tussen 19.00 en 21.00 uur). "Rolstoelhockey … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: