Wederom autobrand in Mijdrecht

Wederom autobrand in Mijdrecht


Geplaatst op: 11 januari 2023

Opnieuw is in Mijdrecht een auto in vlammen opgegaan. De autobrand was in de nacht van dinsdag op woensdag op de parkeerplaats van de hockeyvereniging aan de Proostdijstraat. 

De brandweer kreeg rond 1.00 uur de melding. Toen de spuitgasten arriveerden stond de auto al volledig in lichterlaaie. De brandweer had de vlammenzee snel onder controle. Er raakte niemand gewond.

Lees ook: Auto uitgebrand Drossaardstraat Mijdrecht

Op de plek waar een Volvo geparkeerd stond, is nu een zwarte brandplek te zien. De auto was daar dinsdagavond rond 23.00 uur geparkeerd. De politie doet onderzoek naar de oorzaak. Brandstichting wordt niet uitgesloten.

Op 1 januari brandde ook al een auto uit, toen op de Drossaardstraat. Mocht u getuige zijn geweest of heeft u iets verdachts gezien, bel dan met de politie via 0900 8844.Laatst bewerkt op: 12 januari 2023 05:54

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wederom autobrand in Mijdrecht

Opnieuw is in Mijdrecht een auto in vlammen opgegaan. De autobrand was in de nacht van dinsdag op woensdag op de parkeerplaats van de hockeyvereniging aan de Proostdijstraat.  De brandweer kreeg rond 1.00 uur de melding. Toen de spuitgasten arriveerden stond de auto al volledig in lichterlaaie. De brandweer had … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: