001 -Family

Drie gewonden uit Aalsmeer bij ongeluk in Noordeloos


Geplaatst op: 7 juli 2011

Noordeloos/Aalsmeer - Bij een aanrijding op de Provincialeweg bij Noordeloos zijn dinsdagochtend 5 juli drie personen licht gewond geraakt .

Een 78-jarige man uit Aalsmeer reed met zijn 74-jarige vrouw en zijn 73-jarige zus uit Aalsmeer over de Provinciale weg in de richting van Papendrecht. Ter hoogte van de kruising met de Gorissenweg gaf de man met zijn richtingaanwijzer aan naar rechts te gaan. Toen de man vervolgens rechtdoor reed ontstond een aanrijding met een 68-jarige vrouw uit Sliedrecht die met haar auto vanaf de Gorissenweg de kruising opreed en er vanuit ging dat de man rechtsaf zou slaan. Politie en ambulance kwamen ter plaatse. De vrouw uit Sliedrecht bleek ongedeerd.

Het drietal uit Aalsmeer is voor onderzoek per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: DeStadGorichem.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Drie gewonden uit Aalsmeer bij ongeluk in Noordeloos

Noordeloos/Aalsmeer - Bij een aanrijding op de Provincialeweg bij Noordeloos zijn dinsdagochtend 5 juli drie personen licht gewond geraakt . Een 78-jarige man uit Aalsmeer reed met zijn 74-jarige vrouw en zijn 73-jarige zus uit Aalsmeer over de Provinciale weg in de richting van Papendrecht. Ter hoogte van de kruising … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: