001 - Escaperoom aglemeen
Politie verspreidt signalement na brandstichting Mijdrecht

Politie verspreidt signalement na brandstichting Mijdrecht


Geplaatst op: 12 januari 2023

De politie doet uitgebreid onderzoek naar de autobranden in Mijdrecht. Deze maand zijn daar drie auto's uitgebrand. Agenten gaan uit van brandstichting.

De laatste autobrand vond woensdagavond plaats op de Zuster den Hertoglaan. Uit de eerste resultaten van het onderzoek blijkt dat de brandstichting is gepleegd tussen 23:00 uur en 23:45 uur. Donderdagochtend rond 02:20 uur verspreidde de politie ook een signalement en vluchtroute.

Lees ook: Mijdrecht opnieuw geteisterd door autobrand: politie zoekt getuigen

Na de brandstichting is de verdachte vermoedelijk weggelopen via de Prins Bernardlaan in de richting van de Kerkvaart. De pyromaan droeg een blauw/groen jack en was in het bezit van een lichtkleurige linnen tas.

Heeft u de persoon gezien, meer informatie of informatie/gegevens van andere getuigen die iets hebben gezien/gehoord? Neem dan contact op met de politie. Ook camerabeelden, foto's en/of andere informatie die belangrijk kunnen zijn voor het onderzoek zijn van harte welkom. 

Informatie kan gedeeld worden via dit formulier, telefonische via 0900 - 8844 of anoniem via 0800-7000.


Laatst bewerkt op: 12 januari 2023 05:37

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Politie verspreidt signalement na brandstichting Mijdrecht

De politie doet uitgebreid onderzoek naar de autobranden in Mijdrecht. Deze maand zijn daar drie auto's uitgebrand. Agenten gaan uit van brandstichting. De laatste autobrand vond woensdagavond plaats op de Zuster den Hertoglaan. Uit de eerste resultaten van het onderzoek blijkt dat de brandstichting is gepleegd tussen 23:00 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: